Similitudini cu trecutul nu prea indepartat

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Similitudini cu trecutul nu prea indepartat

Similitudini cu trecutul nu prea indepartat Sursa foto EVZ.ro

In perioada 18-20 decembrie (1989 n.a) Ceaușescu a făcut ultima sa vizită în străinătate, în Iran.  «S-a vorbit foarte mult despre faptul că Ceaușescu a dus bani, aur, sau a cerut ajutor militar regimului de la Teheran. S-a spus chiar și că o parte din „teroriștii” din decembrie ’89 au venit ca urmare a vizitei lui Nicolae Ceaușescu în Iran». Sursa : DECEMBRIE 1989. Misterioasa vizită a lui Ceaușescu în Iran. ,,Teroriști” sau petrol?

Pe fondul acuzelor tot mai grave aduse lui Soroş de către staful PSD, „Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, începe, marți, o vizita oficiala in Israel, în cursul căreia se va întâlni cu președintele Knessetului si cu alți înalți demnitari ai statului”.Sursa Dragnea pleacă din nou în Israel. Cine plăteşte şi pe cine ia cu el.

Similitudini cu trecutul nu prea indepartat

Ce asemănări sunt?

  1. O criză majoră în România, creata în 1989 de regimul comunist al lui Ceaușescu, astăzi creată de regimul PSD-ist al lui Dragnea
  2. Plecarea intempestivă a celor doi când văd că le dispare pământul de sub picioare.

Sper ca la întoarcerea în ţară a lui Dragnea să nu fim într-o situaţie asemănătoare cu decembrie 1989.

Semne ca România merge pe calea Erdogan-izări sunt mai multe: 1. Atitudinea ostilă a lui Dragnea faţă de presă. 2. Modul de reacţie mult mai violent al jandarmeriei la recentele manifestaţii de susţinere ale DNA, de Duminică. 3. Transferarea Direcției Generale de Informații și Protecție Internă, fosta doi şi un sfert direct în subordinea Ministrului de Interne. Anterior acest serviciu era în subordinea Prim Ministrului şi  CSAT. 4. Încercarea de intimidare a unor publicaţii online ca Hot News şi RISE Project  care au dezvăluit afaceri murdare ale şefului PSD, şi care au fost vizitate de ANAF.

Acestea sunt câteva puncte vizibile şi pe care mi le-am amintit, dar după părerea mea trebuie să ne pună pe gânduri cu intenţiile lui Dragnea şi a altor câtorva acoliți ai săi.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply