Slabeste sanatos şi repede

1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Slabeste sănătos sursa foto www.topculturism.ro

Slabeste sănătos sursa foto www.topculturism.ro

Cu doar 2 cești pe zi, grăsimea de pe burtă va dispare! Rapid și eficient!

Fiecare dintre noi are ceva  grăsime pe burtă. Într-adevăr, chiar și persoanele care sunt subțiri și au un abdomen plat au un anume procent de grăsime sub piele. Grăsimea se  găsește şi mai profund în organism, în jurul plămânilor, ficatului, inimii și a altor organe.

Slabeste sănătos şi repede

Grăsimea de pe burtă conferă un aspect neplăcut. Dar, mai important este faptul că acestea poate fi periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră. Grăsimea Viscerală poate determina numeroase boli, cum ar fi: diabetul de tip 2, accidente vasculare cerebrale, boli de inimă, rezistență la insulină, unele tumori, demență, și hipertensiunea arterială. Cantitatea de grăsime de pe burtă este rezultatul modului  de viață, al vârstei cât şi câtă mișcare faci. Dacă este nevoie să mai pierdeți din grăsimea de pe abdomen, sau grăsime în general încercați:

  • Efectuarea a 30 de minute de exerciții moderate, nu mai puțin de 5 zile pe săptămână.
  • Dieta – atunci când pierzi în greutate, pierdeți şi din grăsimea de pe abdomen.
  • Eliminarea stresului și timp suficient de odihnă.

Indiferent de modalitatea pe care ați încercat-o urmând sfaturile de mai sus, dacă nu ați dat jos suficient din greutate, nu vă faceți griji! Există încă speranță! Aici aveți cea mai bună soluție, o limonadă preparată în casă cu care puteți pierde grăsimea de pe abdomen: ghimbir lămâie miere ceai !!

Slabeste sănătos şi repede

Sunt necesare:

  • 4 cești de apa
  • 1 ghimbir decojit și feliat
  • 1 lămâie
  • 1 lingura de miere

Mod de preparare: Puneți ghimbirul în apă și lăsați-l să clocotească 10 minute într-un recipient. După aceea trebuie lăsat să se răcească puțin şi adăugați sucul de lămâie. Amestecați și adăugați miere. Se bea câte o ceașcă din acest ceai dimineața. Pentru rezultate mai bune se pot consuma şi 2-3 căni pe zi. Ghimbirul stimulează metabolismul. Asta înseamnă că va crește puțin temperatura corpului datorită ghimbirului, procesul de ardere a grăsimilor fiind mai rapid. Pe lângă aceasta Ghimbirul scade nivelul de cortizol.

Sursa:  www.healthtipsportal.com

 Vă sfătuiesc să citiţi şi Cat de periculoasa este grasimea abdominala?

Comments

comments

Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Un comentariu

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.