Spune DA Servicii Sociale !

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr

Zi de zi vedem cum trec pe langa alti oameni, unii cu zambetul pe buze, iar altii tristi, multi dintre ei se numara printre persoanele cu care soarta si tara noastra nu au foat prea corecte. Multi dintre ei sunt persoane care apeleaza la servicii de ajutor social.

Chiar daca viata le-a oferit sansa sa apeleze la astfel de servicii din pacate fondurile pe care statul le acorda sunt foarte mici, de aceea Un Milion de Stele va propun ca impreuna sa crestem fondurile pe care statul le ofera persoanelor care beneficiaza de ajutoare sociale.Vorbim de:


– 40% din populația României se află în risc de sărăcie si excluziune socială (al doilea cel mai mare % din UE 28)
– 48,5% este rata de sărăcie a copiilor
– 17,7% este rata de sărăcie la populația încadrată în muncă (angajații săraci)
– 23,1% este rata șomajului la tinerii sub 25 de ani
– 7,3% este rata șomajului
– 28,9% reprezintă populația afectată de deprivare materială severă

Acest lucru presupune ceva simplu, mai exact este vorba de semnarea petitiei online DA Servicii Sociale !, prin aceasta petitie se cere ca bugetul acordat serviciilor sociale sa creasca de la 0,6% cat este in present, la un procent mai mare. Acest lucru se va face printr-o crestere de 0,3% in fiecare an pana in anul 2020, Romania are cel mai mic procent din PIB alocat serviciilor sociale si acest lucru trebuie sa se schimbe.

Toti suntem oameni, cu totii ne dorim ce este mai bine pentru familiile noastre de aceea va propun sa semnam impreuna petitia sis a le oferim acelor oameni o noua sansa la viata!

Mai multe fonduri pentru servicii sociale din bugetul de stat, pentru a susține 40,3% din populația României aflată în risc de sărăcie și de excluziune socială. Semnează și tu petiția DA Servicii Sociale
Mai multe detalii si pe www.unmiliondestele.ro

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.