Strategie de aprobare a achitarii in rate a materialelor de constructie

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Strategie de aprobare a achitarii in rate a materialelor de constructie

Strategie de aprobare a achitarii in rate a materialelor de constructie

Dupa ce hotararea inceperii constructiei la noua casa a fost luata exista o serie de pasi care te conduc sigur catre izbanda: angajarea mesterilor, comandarea produselor si primirea lor la adresa indicata si in mod firesc demararea lucrarilor. Eu vreau sa te initiez insa in procedeul prin care sa obtii plata esalonata a materialelor pentru a avea resurse financiare si pentru achitarea manoperei.

Strategie de aprobare a achitarii in rate a materialelor de constructie

1) Fa-ti lista cu materialele de care ai nevoie! In cazul in care nu stii exact cantitatea de bca sau de pal melaminat, cel putin sa stii dimensiunile camerelor si vei fi ajutat de consilierii Depozit-Online.ro.
2) Cere oferta pret bca oftand prelung, iar ei vor intelege ca ai ajuns la fundul sacului si se vor oferi sa-ti vanda in rate. Intreaba-i fara retinere ce tip de bca iti recomanda din cele 14 produse aflate in stoc!
3) Daca tot ai obtinut transport gratuit si rate si te afli la capitolul tratative cu ei, ofteaza a doua oara sic ere informatii despre pret pal melaminat 18 mm.
Poti continua la fel cu caramida pentru cosul de la soba, cu plasa sudata si cherestea. Din moment ce ati devenit colaboratori, intra curajos in magazin si vezi ceea ce iti trebuie. Poti comanda si soba gata facuta, sa nu mai faci achizitii multiple: teracota, caramida, burlanele, nisip, pamant si usite metalice sau gratare. Cu cat comanda are valoare mai mare, cu atat vei obtine transport gratuit, reduceri si vouchere. Nici nu realizezi cat de mult timp economisesti prin faptul ca toate produsele iti stau la dispozitie si nu mai colinzi in mii de locuri sa le strangi si nu mai pierzi timpul cu incarcatul lor si cu gasirea unei masini, care sa le aduca la locul indicat!
Sursa legalizata de materiale de constructie inseamna garantia calitatii si un pret corect. Daca dorim sa avem o casa pe viata, trebuie sa folosim cele mai rezistente materiale, oricat de mult ar costa!
O casa este o investitie pe viata, de aceea trebuie construita cu responsabilitate, mai ales fiindca de starea ei depinde securitatea locatarilor.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.