Succes in afaceri cu specialişti în publicitate online.

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Succes in afaceri cu specialişti în publicitate online. Echipa de laThe Markers Consult

Succes in afaceri cu specialişti în publicitate online. Echipa de laThe Markers Consult

De multe ori diferite companii naționale nu au o cifra de afaceri pe măsura aşteptărilor. De ce vă întrebaţi?

Motivul principal este că nu sunt prea cunoscute! Astăzi, în era digitală, dacă nu ai o campanie publicitară online, făcută de nişte profesioniști, rişti ca în câţiva ani să dai faliment.

Succes in afaceri cu specialiști în publicitate online.

Mă veţi întreba de unde să luăm aceşti specialişti? The Markers Consult este una din companiile româneşti de renume care organizează campanii de marketing la cel mai înalt nivel.

The Markers Consult este companie înființată în anul 2013 ce oferă firmelor servicii de marketing direct şi marketing online dedicate creșterii afacerilor, promovării brandurilor si îmbunătățirii relației cu clienții.

Echipa de la The Markers Consult este una alcătuită din opt tineri până în 30 de ani, dăruiţi şi cu expertiză în domeniu. Acestora li se adaugă şi Catalin Ionescu Business Consultant.

În secţiunea de blog vei găsi o sumedenie de articole interesante pe care dacă le citeşti ştii ce fel de reclamă se potriveşte profilului companiei tale, în aşa fel încât să ştii ce să ceri!

Serviciile complete pe care le oferă aceştia sunt:

  1. Campanii de marketing
  2. Campanii de marketing
  3. Promovare şi marketing online
  4. Creare Website
  5. Audit website
  6. Design grafic şi creaţie publicitară
  7. Content writing şi copiwriting
  8. Campanii emailing
  9. Campanii call center

În portofoliul lor se află peste şapte zeci de clienţi dintre care unii de renume.

Campaniile online de promovare a unei mărci, a unei companii, sau a unui produs sunt benefice dacă sunt făcute cu profesionalism. În caz contrar se cheltuiesc bani mulţi fără a avea succesul scontat. O colaborare cu echipa tânără de la The Markers Consult  vă scutește de cheltuielile inutile.

Eu pot da exemplul meu când am vrut să fac publicitate online site-ului meu. Am apelat la diferite şabloane de publicitate pe diferite platforme, am plătit un preț destul de mare iar fiecare campanie nu mi-a adus decât doi vizitatori în plus. Am de gând să apelez şi eu la ajutorul celor de la The Markers Consult pentru o campanie de publicitate profesionistă.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply