Un pahar pe zi de limonadă de lavandă te ajută

1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Un pahar pe zi de limonadă de lavandă te ajută

Un pahar pe zi de limonadă de lavandă te ajută

Dacă beți un pahar pe zi de limonadă de lavandă, ce efect are pentru corpul tău

Limonada este excepțională şi se află printre băuturile răcoritoare cele mai consumate, de care vă puteți bucura în timpul verii, sau în orice moment pe parcursul întregului an. Preparatul este foarte simplu. Mulți oameni o preferă dulce, alți  cu mulțime felii de lămâie în ea, iar alți combină cu ceai rece jumătate și jumătate.

În prezent există o modă pentru o excelenta rețetă de limonadă cu lavandă. Prin adăugarea de lavanda la limonadă aceasta se transforma  într-o băutură  terapeutică, cu efect tonic. Lavanda este plantă ce are flori de culoare liliacee, o planta aromată care conține substanțe ce contribuie la liniștirea organismului.

Un pahar pe zi de limonadă de lavandă te ajută

Fitoterapia cu preparate din levănțică este indicatã în neurastenie, surmenaj, stări de iritabilitate nervoasă, migrene şi alte dureri de cap, depresie, boli de rinichi şi ficat, ameliorează digestia, elimină flatulenţa şi stimulează secreţia biliară. Se consideră că poate fi benefică în unele tipuri de astm. Lavanda se folosește în băile terapeutice pentru tratarea problemelor circulatorii; este capabilă să ușureze durerile reumatice, având şi acţiune antipiretică. Nu doar detoxifică și ameliorează stresul, ci în plus are un efect anti-inflamator, antiseptic, antibacterian, anti-fungice și proprietăți antispastice.

Reţeta este simplă! Se stoarce zeama de la  câteva lămâi, într-un litru de apă la care se adaugă  câteva picături din ulei esențial de lavandă şi miere după gust. Un pahar din această băutură vă eliberează de tot stresul de peste zi.

Rețetele simple, uitate de vreme de multe ori, devin mai cele mai eficace tratamente în tot soiul de boli moderne.

Sursa articol   healthtipsportal.com

Un pahar pe zi de limonadă de lavandă te ajută

Comments

comments

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Salutare. Am intrat pe pagina ta si am observat ca este foarte ingrijita si are aspecte interesante.
    Permite-mi sa propun si eu despre un magazin online cu lucruri foarte ieftine: Aliexpress Romania.
    Cred ca aiaflat deja de el. Spor in continuare.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.