YotaPhone 3 şi strategia americană

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
YotaPhone 3 şi strategia americană sursa foto https://www.indiegogo.com/

YotaPhone 3 şi strategia americană sursa foto https://www.indiegogo.com/

YotaPhone 3 şi strategia americană sau interesu’ poartă fesu’

Recent, directorul Yota pentru Americi, Matthew G. Kelly, a vorbit despre planurile privind lansarea modelelor de smartphone YotaPhone 3 şi YotaPhone 2c.

Ce este YotaPhone? Este un telefon destul de scump, oferit de industria rusească de profil. care va fi vândut pe piața americana. Spre deosebire de variantele vândute acum în România (Yotaphone 2 si YotaPhone C9669la prețuri între 700 si 3.04999 lei (oferta emag 99999 lei si resigilat de la 71999 Lei) noul YotaPhone 3 va avea performanțe îmbunătățite. Acest telefon produs în Rusia va avea un procesor american mai rapid Qualcomm¹. Telefonul este cu un singur Sim dar cu două display.

De abia sosit în statele unite prin intermediul YotaPhone 2 face ravagii

Iata ce spun americanii de la technobuffalo.com

YotaPhone 2 este în sfârșit adus in SUA datorita unui parteneriat între producătorul rus de telefoane și site-ul cu finanțare publica Indiegogo. Puteți pre-comanda aparatul acum pentru cel puțin 500 dolari, deși nu puteți să îl aveți de abia la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august. Este, de asemenea limitat la rețele GSM, adica AT & T și T-Mobile, cel puțin pentru moment.

Printr-o pasăre special devreme puteți apuca aparatul pentru 100 dolari pe prețul de piață, deși va trebui să acționeze rapid. Ca un bonus, compania este aruncat într-o pasă de trei luni la e-book serviciu de abonament BookMate și un caz de bara de protecție special conceput. YotaPhone 2 va fi, de asemenea, disponibil pentru 525 dolari pentru primele 48 oră pe Indiegogo, iar în cazul în care ratezi reducerea poti face  o precomanda la prețul d de 550 dolari până când se termină campania. sursa technobuffalo.com

Yota³ Phone 2, cel mai nou  dual-screen smartphone din lume a apărut. Complet personalizat  întotdeauna cu un ecran activ.
Hands-free de mesagerie și notificări. E-reading până la 100 de ore cu o singură încărcare.  Full funcționalitate Android pe ambele ecrane. Viitorul smart-phone. Acum. YotaPhone 2 este primul mobil dual-screen din lume care combină caracteristicile unui smartphone Android premium cu beneficiile unui monitor Hartie Electronic.

Noi credem că consumatorii sunt în căutarea unui mod mai inteligent de a comunica cu smartphone-urile lor. De aceea am creat Yotap hone 2, primul mobil care regândește și reechilibrează relația noastră cu smartphone-uri. sursa indiegogo.com

Vreau să adaug la acest articol  că există un proverb românesc : interesu’ poartă fesu’. Americanii au impus un embargou strict din partea UE în ceea ce privește relațiile cu Rusia. Pe de altă parte unde exista o colaborare strânsă între firme americane  cu firme din Rusia, care folosesc tehnologie americană (ex: procesor american rapid Qualcomm) şi alte companii care până la urmă duc în America, sau la finanţişti americani ascunşi sub alte forme prin lumea întreagă nu exista embargou.

¹Qualcomm este o companie americană înființată în anul 1985 ce activează în domeniul comunicațiilor fără fir.

²Android Lollipop este un sistem de operare Android ce a fost lansat la sfârșitul lui 2014 . Sistemul a fost dezvăluit pe 25 iunie 2014 la conferința I/O, iar preview-ul pentru dezvoltatori s-a lansat ziua următoare, pentru utilizatorii de Nexus 5 și Nexus 7.

³Yota (rusă: Йота) este un producător si furnizor rus de servicii de bandă largă mobilă și smartphone. Yota este o marcă înregistrată aparținând Skartel LLC. Pe 09 mai 2012, WiMAX Yota a fost înlocuit cu rețeaua sa LTE. Până în septembrie 2012, rețelele  4G  au fost lansate în Novosibirsk, Krasnodar, Moscova, Soci, Samara, Vladivostok, Ufa, Kazan, și Sankt Petersburg. Garsdale Ltd  deține 100% din acțiunile Yota și 50% din acțiunile MegaFon. Garsdale   Ltd este controlat în proporție de de 82% AF Telecom, 13,5% de Telconet Capital, iar 4,5% de către statul rus. Se aude ca Yota prevede o mutarea din Rusia, fie Toronto sau Waterloo, Ontario Canada.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.