Toti ne trag in piept! Enel mai mult ca alţii!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Toti ne trag în piept!

Toti ne trag în piept! Enel mai mult ca alții! Ieri am privit cum, angajații unei firme cu care Enel lucreză, se chinuiau să pună pe poziție un transformator nou.  Culmea ca acest transformator vine sa înlocuiască un altul care a fost modernizat anul trecut

Iată si câteva imagini filmate pentru a înțelege ce mă revoltă. Imaginile sunt descărcate pe Youtube si le puteți vedea în videoclipul de la început.

În prețul energiei electrice pe care o plătim este inclus și prețul acestor lucrări. Lucrări care nu știu cât se justifica dacă se fac  an de an.

Modernizarea făcută de Enel în ultimii ani a dus la dese decuplări la cea mai mica defecțiune, remediindu-se destul de greu.

La blocul în care locuiesc este un tablou electric de distribuție, închis de furnizorul de Enel în care siguranțele sunt reparate cu sârme de cupru, de 1,5 cm diametru. De ce? Cei de la Enel nu vor să se deplaseze de fiecare data când apare o defecțiune.

Am avut nefericitul caz în care unui vecin i-a luat foc tabloul electric cu fără sa sară siguranța din Tabloul de distribuție.

Consider ca prioritățile celor de la Enel sunt altele decât cele ale consumatorilor

Toti ne trag in piept!Cum dă foc Enel la case!

Toti ne trag în piept! Cum dă foc Enel la case!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte