S-a deschis la Oltenița Penny……fââSSSSSSSSSSS

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Penny la Oltenita. Astăzi la Oltenița s-a deschis Penny market. De ce? Nu știu! Prețuri mai mari chiar decât la Billa. Așa că a fost un mare fâââsssssssss. După cum se vede în imagini, sănătatea și integritatea cumpărătorilor era pusa în pericol. Constructorii lucrau la înălțime, deasupra intrării! De ce stimații Pennysiști nu au stat să împartă căști de protecție.

Lume multă, dar mai puțină decât era la „promoțiile Minimax″.

Oraș de pensionari, oraș dormitor, Oltenița se mândrește din nou cu patru  complexe comerciale: Bucur (Nagi), Billa, Lidl și acum Penny…faaas. Ar mai fi și Fortuna, dar acesta este cam deocheat, în opinia mea.

Penny pentru mine este un brand neserios.  În urmă cu circa o lună, când s-au început lucrările de amenajare a magazinului, constructorii spunea că se va deschide un magazin. Sunând la sediul central la București, domnul cu care am vorbit mi-a spus că nu deschid nimic de genul asta la Oltenița.

De fapt reclama acesta la radio șanț a prins. Lucru ce în opinia mea descalifică brand-ul.

S-a deschis la Oltenița Penny……fââSSSSSSSSSSS

Penny la Oltenita

Penny la Oltenita

Magazinul plin. Printre clienţi erau şi câțiva dintre constructori. În opinia lor la Oltenița Era Penny cel mai scump din toate locurile unde lucraseră. La fel vorbeau şi despre Billa, cele doua  magazine din zonă.

Ce are Olteniţa domnilor. Suntem superbogaţi? Aş propune un boicot al cumpărătorului. Cum  să nu mai cumpărăm nimic în zilele de marţi, ale fiecărei săptămâni. E dreptul nostru să refuzăm să mai fim înșelați, exploatați. Şi când te gândești că nimic ce se vinde în aceste locuri nu este fără ” E-uri”

Tot aşa ar trebui să instituim un boicot şi al apei de băut care  datorită calităţii proaste ne îmbolnăvește mai rău. Apa potabilă de la robinet, din Olteniţa.

Penny a fost doar un motiv de a scrie din nou despre nemulțumirile mele legate de calitatea vieţii. Când se va închide şi acest market, la fel ca Minimax?

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte