Cum ne fură Termourban Oltenița și Elsaco!

4
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cum ne fură Termourban Oltenița+Elsaco! Date de contact false, în ceea ce privește Olteniţa şi Bucureşti

Cum ne fură Termourban Oltenița+Elsaco! Date de contact false, în ceea ce privește Olteniţa şi Bucureşti

Astăzi 22.12.2012, ora 10 am avut o discuție cu cel care citea contoarele de ce măsurare a consumului de căldură, la blocul A4 sc.B., cred că angajat al Termourban. Fără însemne, fără nimic!

-Ce faceți aici, l-am întrebat?

-Ce-ţi trebuie tataie?

-Nu ţi se pare că ești cam obraznic. Eu îţi plătesc salariul ţie, aşa că vreau să ştiu ce faci cu banii mei.

-Du-te bre şi te plimbă.

-Te rog să îmi spui de ce citești căldura astăzi, când cei de la ELSACO au citit repartitoarele din apartamente cu cu 4 zile în urmă.

-Bre mă laşi?

Cum ne fură Termourban Oltenița și Elsaco!

Aşa că  am rămas nelămurit de ceea ce fac angajaţii Termourban, ELSACO și alți hoți. În cazul în speță citirea trebuie să se facă concomitent. Altfel datele oferite pentru calcul nu sunt corecte, și consumatorii nu plătesc prețul real.

Nu demult au început să apară în oraș afișe care încearcă să explice  cum se face citirea, contorizarea și plata . Iată mai jos imaginile:Toate aceste așa zise lămuriri nu fac decât să producă confuzie, iar cetățeanul Ipu din Oltenița să plătească la greu.

Imaginea și senzația că sunt înșelat pornește de la faptul că nu pot  lua legătura telefonică cu cineva de la Elsaco, firmă căpușă. Telefonul fix afișat nu funcționează. Dar faxul, același număr funcționează.!! De doi ani mă duc la birou la ei și îi întreb de ce nu funcționează, iar doamnele de acolo îmi spun că “de-abia s-a deranjat”. La “birouri ” lucrează patru “doamne” (sic!), cu toate că întreg procesul de calcul şi facturare se face la Bucureşti.  În opinia mea, la tehnologia de care dispun ar trebui să fie o singură persoană. Există programe pe calculator care se pot folosi la evidenţele primare ce le ţin la Olteniţa.

Este  vorba şi de cei 50-60 de cititori de repartitoare care vizitează lunar apartamentele noastre. La Enel s-a introdus sistemul de tele-citire şi regularizările se fac odată la șase luni. De ce nu se face o verificare odată la începerea sezonului şi încă odată la sfârşit, cu avizare prealabilă cu 3-4 zile înainte.

Nici la Termourban nu mi-e frică ssă spun că sunt prea mulţi angajaţi iar instalatorii dlor fac lucrări particulare în timpul programului normal de lucru!

Ţară lui Papură Vodă şi a cetățenilor IPU.

[slideshow id=23]

Am dorit să trimit un mail către Termourban în care să îi anunț de acest articol ce îi vizează. Am obținut informația de aici:

S.C. Termo Urban S.R.L.

Date contact:

 • Sediu Social: str. Tineretului nr 159-161, Olteniţa, jud. Călăraşi
 • Telefon şi Fax: 0242 /515410
 • poștă electronică: termourban@expert_net.ro
 • web:

Licenţă A.N.R.S.C. pentru serviciul de alimentare cu energie termică nr. 105/29.01.2008 CL 3-Ordinul 29/29.01.08-3ani

Ei bine adresa nu este valabilă. Atunci cum îi anunț? Telefonul nu funcționează:

Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

termourban@expert_net.ro:

No MX or A records for expert_net.ro

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

4 comentarii

 1. Pingback: Cum ne fură Termurban Oltenița+Elsaco! « Popateapa's Blog

 2. Matematica este universala, problema este ca unii au mai lipsit de la scoala.

  Unora le poti da orice, mai putin minte… 😉

 3. Euro Investigations on

  Ați apreciat corect situația Termourban!Va rog sa ne contactati la e.mail publicat sau la telefon 0724983069,pentru Investigatii in vederea tragerii la raspundere penală , a persoanei juridice si a reprezentanților Termourban.Stiati ca Termourban a folosit peleți pentru producerea energiei termice , in valoare de peste 100.000,00 Euro, de la o companie privată , nu a platit marfa si Centrala , catre furnizor, dar a incasat banii de la populație ,la prețul gazului, deși energia termică produsă cu peleți era mult mai ieftină?
  Contactat astăzi,primarul Mun Oltenița a spus ca”prefer sa vorbesc despre fotbal ,nu despre peleți”!? Așteptăm sa ne contactati!
  Multumim anticipat!

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte