Sevensins te invită să alegi: bun si ieftin!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sevensins

Sevensins

Sevensins. Am primit invitația de la Blog awards  de a scrie despre acest magazin on line, Sevensins. Este cunoscut mai mult ca  magazin on line pentru lenjerie intimă.  Una dintre teme era să scriu despre produsul meu preferat de culoare roșie din magazinul, Sevensins  . Începând de la o anumită vârsta, și mai ales când știi că și copii vor citi cele scrise de tine, parcă devine jenantă această temă.  În această situație m-am gândit să scriu despre un produs din categoria bijuterii cu cristale Swarovski. Căutarea mi-a fost grea datorită multitudinii de oferte şi frumuseții modelelor. Am zis că să împușc doi iepuri dintr-un foc : Să scriu acest articol şi să fac un cadou frumos  unei persoane la care țin foarte mult. Iată variantele la care m-am oprit:

 Nimic mai ușor de făcut! Ei bine încă nu m-am hotarat pe care să aleg pentru ca persoana este una specială, dar şi pentru că tote sunt foarte frumoase. Singurul lucru care nu mă împiedică să aleg ceva este prețul foarte accesibil. Da accesibil, pentru ca 150 lei nu este un preţ exagerat, este chiar unul modic. Spun asta ținând seama de publicul țintă de pe internet, care este la un nivel mediu de venituri, şi are simţ estetic mai dezvoltat. Nu spun că lenjeriile intime nu sunt frumoase, ba din contră, ci faptul că un tată nu poate face cadou fiicei sale  un astfel de obiectiv vestimentar. Mă ajutați şi voi să aleg unul din acestea trei?

Vă invit să intrați pe Sevensins şi să alegeţi din vasta gama de produse, cu preţuri rezonabile. Aici se găsesc atât produse pentru femei, cât şi perntru bărbaţi. Cu ele deveniți mai frumoși!

       Sevensins te invită să alegi: bun si ieftin!

Sevensins Set cu Swarovski trefle d'amour

Sevensins Set cu Swarovski trefle d’amour

           
   
      
 
 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte