Gospodarul , gospodar rămâne!

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Gospodarul, gospodar rămâne!

Gospodarul, gospodar rămâne!

Gospodarul, gospodar rămâne! Zăpezile de la noi produc bătăi de cap primăriei. Și nu numai lor!  Deplasarea pe stradă, mai ales dimineața este un chin. Trotuarele au fost curățate superficial. Să nu spună cineva că trebuie să îmi cumpăr altă încălțăminte.

Utilitatea sensului giratoriu din centru nu o văd! Pentru că nu a fost gândită cum trebuie Semafoarele care au fost puse au devenit inutile și au ajuns investiții nerentabile.

Schimbarea împăraților, bucuria nebunilor, este o veche vorbă înțeleaptă.  Cine s-a bucurat mai pe vară acum să vadă ce bine ne va fi.  Nu sunt bani de motorină pentru căratul zăpezii. Sunt curios cu cât va crește taxele și impozitele acum când legea dă drept primăriilor să stabilească cuantumul acestora.

Dar eu nu știu cum vom supraviețui acestui carusel al incompetenței crase și minciunii electorale. Nu mă mir că la nivel de localitate avem astfel de imagini. Lipsa unui gospodar și în fruntea guvernului nu face decât să ne adâncească în groapa săpată de PDL cu tătucu’ în frunte.

Gospodarul, gospodar rămâne!

Cu toate acestea văd adevărul unei alte zicale din popor. “ce mi-e Tanda, ce mi-e Manda sau altă variantă ” ce mi-e baba Rada, ce mi-e Rada baba.” Toți o apă şi-un pământ.

În epoca postdecembristă pot să spun că am avut decât un singur gospodar la cârma guvernului: domnul Adrian Năstase.  De când domnia sa a fost pus acolo unde este, atât ponta cât şi mare parte din conducerea PSD face gafe după gafe. Promisiunile din campania electorală sunt nerealizabile așa cum se vede acum. Nu poate exista scuza necunoașterii situației pentru că am avut guvern USL cu mult înaintea acestor alegeri. Ce să gândesc eu în acest caz.  Am fost mințiți cu bună știință. Nu peste mult timp, în primăvară vor apare manifestații de stradă ale oamenilor care vor cere respectarea promisiunilor. Micșorarea veniturilor cetățenilor se vede: Crestarea taxelor și impozitelor  locale  primul exemplu care îmi vine în minte. Gospodar negospodar, sau în interes propriu.

[nggallery id=29]

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Gospodarul, gospodar rămâne « Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte