Cum a pus stăpânire Basescu pe viitorul României

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
basescu-diavol

Basescu-diavol

Basescu și  viitorul României. Mica furtună ivită în jurul STENOGRAME DIN DOSARUL LUI PUIU POPOVICIU  are să se liniștească în curând. De ce? În urma scandalului cu CSM oameni Pupiînbăsiști vor să îndrepte atenția publicului în altă parte. Unde? Spre un scandal ce nu va duce la nici o finalitate, ca majoritatea celor privitoare la marii corupți.

Dl Adrian Năstase a fost condamnat în 2012, la ordinul expres dat judecătorilor de Traian Basescu. Pedeapsă  dea dreptul ridicolă, pentru o faptă ridicolă și nedemonstrată suficient de procurori, bazându-se pe mărturii contrafăcute. Adrian Năstase, cel mai performant  prim–ministru al perioadei postdecembriste, este amânat și cu eliberarea sa condiționată. Două unități de măsură cu care lucrează unii membrii ai acestei puteri  în stat, Justiția Română.

Popoviciu: Am un amic pe care, dintr-un anumit joc de… cred că ştie Cornel istoria. L-am scăpat de pușcărie, de arestare. Trebuia să fie arestat pe 19 iulie, 2004, sub influența lui Năstase (vorbeşte in şoaptă) …Traian Basescu.
Şerban: Traian Basescu!
Popoviciu: De aia mă bag, Eu l-am scăpat!
Motoc: Dosarul Flota!
Popoviciu: Având o relaţie foarte a…¹..

Cum a pus stăpânire Basescu pe viitorul României

Printre altele, România a fost condusă din 2004 de un posibil deținut de drept comun. De ce? A avut oameni unși în posturile cheie, ce l-au slujit cu devotament.

Probabil că unii nu vor să vadă legătura între cele două situații, însă eu văd sigur o mașinațiune în toată această  tragicomedie orchestrată de un marinar bătrân, ajuns la vârsta senilității. În contradicție este un alt personaj, demn, cult cu un limbaj elevat, care prin voia sorții a fost nevoit să suporte această perioadă de detenție, iar acum este bulversat de hotărârile abuzive ale aceluiași judecător.

Vezi  „Adrian Năstase NU va fi eliberat condiţionat. Magistraţii au respins şi cea de-a doua cerere ”²

Nu am scris degeaba aceste lucruri, acum când Scaraoțchi își bagă coada și încearcă să destabilizeze această struțu-cămilă, destul de fragilă, care este USL. Nu este exclus ca peste ani să aflăm că acesta a fost tocmit de Tartorul Șef Basescu.

Degeaba sunt la putere cei din USL dacă tătucul a avut grijă să aibă oameni fideli în posturile cheie. Mă gândesc că până la urmă tot băse a câștigat alegerile, într-un mod perfid.

Dorința celor trei lideri de a accede la putere le-a cam întunecat judecata și au nesocotit toate riscurile, așa cum s-au făcut de râs și cu ocazia referendumului. În esență o țară poate fi guvernată dacă nu intervin serviciile secrete, procuratura, judecătorii care să dea niște soluții hilare, dar și  dramatice.

„Perioada Basescu” va  lăsa mai multe cârtițe, mai multe nenorociri în urmă, decât perioada comunistă.

Lideri ai opoziției nu ați vrut să luați avertismentul unui amărăștean ca mine:

Iată ce spuneam în  COD ROŞU PENTRU ROMÂNIA un articol mai vechi al meu:

Cu câțiva ani în urma nu exista aceasta sintagmă. Acum este des folosita în previziunile meteo!
“COD ROŞU!” pentru România! Treziți-vă domnilor politicieni ai României ce încă mai iubiți această ţară și acest popor! Noi v-am ales, chiar de v-am votat sau nu! Nu am putut în mod logic să îl votez și pe dl Ponta și pe dl Antonescu. În calitate de lideri ai opoziției faceți orice este posibil să înlăturați hidra cu două capete Băsesciano–PDL–istă! Poate și pentru dumneavoastră va fi prea târziu să mai acționați la întoarcerea din vacanță!
Nu înlăturarea lui Boc și a guvernului este prioritară, ci însăși păstrarea democrației încă fragile. Dacă vă rezumați numai la declarații sforăitoare, fără a întreprinde nimic concret nu sunteți cu nimic mai buni ca ei. În calitate de lideri trebuie să vă asumați niște riscuri, trebuie să îi mobilizați pe cei ce v-au votat. Puteți declanșa sistemul de  promovare a unei legi cu strângerea a 100.000.de semnături din toată țara, puteți declanșa alegeri anticipate etc. Timpul cu joaca de-a moțiune de cenzura,cade nu cade,etc a trecut. Nu numărătoarea de voturi necesare, făcută de domnul Năstase, (ca numărătoarea de oua) este prioritară acum. Acest malefic Traian Basescu este foarte răzbunător, după cum vedeți! N-a putut să reducă pensiile cu 15% vrea să le impoziteze cu 16%; abureala cu tva-ul este de adormit copiii! Dacă domnul Geoană a candidat împotriva sa, și totuși n-a putut să îl învingă în ţară, ci doar prin frauda și din străinătate, a încercat să îl dea jos de la conducerea senatului! Am mai emis avertismentul ca poate ;la întoarcerea din vacantele dvstra exotice ne veți găsi pe cei ce nu am putut pleca, cu tancuri pe străzi, politia înarmata pana in dinți pe strada,iar partidele dvstra dizolvate. Cine știe cîți dintre noi vor fi în pușcăriile noului președinte Basescu ales pe viața. Aceasta imagine apocaliptica mi se pare totuși foarte reala!


¹ Citește mai mult pe RTV.NET:

² Citește mai mult pe RTV.NET:

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Cum a pus stăpânire Băsescu pe viitorul României « Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte