Mobila de la VreauMobilă.ro, o afacere bună

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
vreau-mobila

vreau-mobila

Magazin  on line cu plata în rate pentru mobilă. Cine a mai auzit? Ei bine, iată în România un astfel de magazin: VreauMobila.ro. Am scris și un alt articol în care făceam prezentarea acestui magazin și vorbeam despre modele de bucătărie italiană. Acum studiind mai bine gama de oferte ale magazinului am găsit și mobilier pentru  amenajări grădini  . Mobilierul este fin, dar si robust, robust, dar și comod. Probabil că unii spun ca sunt prețuri piperate, dar este un lucru ce poate ține o viață.

Mobila de la VreauMobilă.ro

Eu locuiesc într-un apartament de bloc, unde am crescut. Mobila din casă a fost luata de părinții mei cu peste cincizeci de ani în urmă. Este o mobilă ce pare demodată, fașă de cerințele actuale, dar este rezistentă și sigur ar fi bună încă 50 de ani. Mobila de la VreauMobilă.ro se încadrează în aceste standarde.

Să vă povestesc cum am ajuns să cumpăr de la acest magazin. După decesul părinților a trebuit să cumpăr un pat nou. Am vrut unul de mijloc și pentru că nu găseam în magazine, am comandat unui meseriaș așa ceva. Ei bine, patul nu a rezistat decât 2 ani. Au început reparațiile, dar calitatea materialului era forte scăzută. Am mai cumpărat unul, până am ajuns la VreauMobila.ro. De când am cumpărat patul de mijloc  nu mai am probleme. Și ca o impertinență din partea celui ce a făcut paturile de dinainte: „Mai slăbiți domnule, să nu mai scârțâie”.  Faptul că am 110 kg și 189 cm, nu a cauzat daune patului pe care l-am cumpărat de la VreauMobila.ro.

Aici există și o opțiune care te ajută. Dacă nu ai toți banii odată poți cumpăra cu plata în rate cu card Avantaj in 6 rate lunare, fără dobânda sau 36 de rate cu dobânda 9,36% pe an, urmând ca în curând să se introducă și plata online cu card bancar Visa, Mastercard sau Card Avantaj;

Pentru a vedea cum se poate cumpăra vă invit pe pagina site-ului „vreaumobila.ro

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.