Exploziile nucleare între urmări şi perspective.

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Explozii Nucleare sau ce?  (SEOUL, South Korea) — An earthquake was detected Tuesday in North Korea just north of a site where the country has conducted nuclear tests. Neither Pyongyang nor Seoul confirmed whether the tremor resulted from a widely anticipated third nuclear test, though an analyst in Seoul said a nuclear detonation was a “high possibility.”

Read more: world.time.com

 Exploziile nucleare între urmări și perspective.

”(Seul, Coreea de Sud) – Un cutremur a fost detectat marți în Coreea de Nord, la nord de locul în care  s-au a efectuat alte teste nucleare. Nici Phenian, nici Seul a confirmat dacă cutremurul este rezultatul  celui de-al treilea test nuclear făcut de această țară și prevăzut de angliști. Un analist de la Seul a declarat a declarat că o explozie nucleara este foarte plauzibilă.”
Știrea de mai sus m-a dus cu gândul că aceste teste, care au fost folosite prima dată în istorie la Hiroshima și Nagasaki, de către Harry Truman, președintele american care a ordonat un genocid la fel cum a ordonat și Hitler, pot avea și reversul lor din partea națiunilor asiatice. Păcat de omenire că a căzut de demult pe mâna unor criminali!
 Exploziile nucleare sunt un efect imediat dar și unul în timp îndelungat. Se nasc monștri, poate se vor naște și mutanți care nu vor mai putea fi opriși.
Cursa înarmărilor ar trebui oprită, dar a devenit un deziderat irealizabil. Iar un război mondial acum ar distruge orice formă de viaţă pe Pământ. Este cercul vicios în care se învârte omenirea . Unde vom ajunge? De la exploziile nucleare ni se va trage. Problema că provocărilor ar trebui să nu li se răspundă cu măsuri extreme, aşa cum s-a făcut în Yugoslavia, Irak, Afganistan, Mali, etc. Cine să mai aibă mintea limpede. La Washington mințile sunt îmbătate de aburii puterii, la Phenian de dorința afirmării şi a răzbunării!
Exploziile nucleare între urmări şi perspective

Exploziile nucleare între urmări şi perspective


¹Hibakusha (被爆者 ? ) Este cuvântul japonez pentru victimele care au supraviețuit din 1945 bombardamentelor atomice Hiroshima și Nagasaki . Cuvântul se traduce literar ca “oameni afectaţi de explozie” și este folosit pentru a se referi la oameni care au fost expuse la radiații de bombardamente.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Un comentariu

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.