Floria, magazin de flori. Floria îți este alături

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Floria magazin

Floria magazin

Gestul de a dărui o floare este vechi, de când e omul pe pământ. Ce-i drept a evoluat în funcție de societate. Florile sunt oferite de îndrăgostiți unul celuilalt, dar și ca semn de prețuire persoanelor pe care le respecți. Floria vine să vă ofere lucruri interesante. Prețurile nu sunt la îndemâna oricui, dar sunt pe măsura frumuseții oferite. Știm cu toții că frumusețea costă.  Aranjamentele florale sunt perfecte. Bărbații, căci mai ales ei oferă flori, trebuie să viziteze neapărat acest site pentru a face alegerea perfectă. De multe ori un buchet frumos valorează enorm în ochii iubitei.

 Aș vrea să menționez că magazinul are filiale în diferite orașe din toată țara, așa cum este prezentată pe site:

4. Rețeaua națională Floria

În prezent, Floria.ro are parteneri în peste 40 de orașe din întreaga țară. Livrarea în aceste localități este gratuita.

București,  Alba-Iulia , Alexandria  BacăuBaia Mare Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov,  BuzăuCălărași, Câmpia Turzii,  Carei,   Craiova ClujNapoca,   Curtea De Argeș,   Deva,  Drobeta  Turnu Severin, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Mangalia, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești,
Iată gama întreagă de servicii a acestui magazin:
Flori de sezon, Aranjamente florale, Plante vii , Pentru NUNTA , ABONAMENTE , Coroane funerare ,Vaze, coșuri și accesorii, Jucării, Dulciuri
Dulciurile sunt  un lucru care este pe placul oricui, așa că aici la Floria găsiți produse de calitate. Și dacă vreți să vă alăturați cu surprize unei întâlniri cu persoana iubită, puteți cumpăra și jucării de pluș, ursuleți, toate bune pentru a destinde atmosfera.
Dacă  ați ajuns la concluzia că trebuie să vă căsătoriți, este bine știți că tot Floria vă este alături oferindu-vă  buchete de flori deosebit de frumoase.
Florile se pot dărui și după căsătorie, așa că trebuie să rămâneți client fidel al magazinului Floria care vă oferă și abonamente. Cum știm că bărbații sunt  supuși greșelii, mai des și  cred că fiecare bărbat ar trebui să își facă abonament aici pentru că oferind flori suntem iertați mai repede de soții.
Buchetele oferite sunt făcute cu grijă și chiar ca trebuie să fii o persoană cu convingeri ferme pentru a te hotărâ ce să faci și cum să alegi.
Ca exemplu personal eu sunt interesat de frezii. Atât mie cât și persoanelor dragi mie, le plac freziile, acea floare gingașă, ce o atingi parcă cu frică, asemeni unei femei .
Sortimentul de buchete de frezii este foarte bogat(46 de tipuri) Albe (13) Galbene (13)Mov (12)Multicolore (7)
Cred ca înțelegeți de ce este greu de a lua o decizie asupra buchetului
Cei ce oferă flori sunt și îndrăgostiți de natură. Pe aceasta temă Floria a lansat o campanie permanentă intitulată Salvezi natura cu fiecare comanda la Floria. Prin intermediul acestei campanii, pentru fiecare 100 de buchete vândute, se plantează câte un copac în București. În prima serie au fost plantați deja 20 de copaci.
 Floria.ro s-a lansat pe data de 18 iulie 2010. În prezent, florăria online are peste 10.000 de clienți și livreaza aproximativ 15.000 de buchete pe an. Iar ca o confirmare a faptului  la Floria, pe primul loc sunt interesele clienților, în 2010,aceasta a primit titlul de Floraria anului, la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce
Și pentru că suntem oameni, să spunem că Floria oferă servicii și pentru momente neplăcute  din viața omului, atunci când trebuie adus un omagiu unei persoane dispărute.
Așa că aveți de unde alege! Trebuie doar să faceți comanda, și asta cât mia repede.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte