Silver zone vă invită să vă surprindeţi persoana iubită cu un cadou de excepţie.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Silver Zone Minunaţi-vă şi cumpăraţi

Silver Zone Minunaţi-vă şi cumpăraţi

Silver Zone.

Trenul a ajuns pe ultima sută de metri. În câteva zile vine 1 martie. Ce faceți bărbați? Începeți alergătura prin toate magazinele de bijuterii sau va așezați  tacticoși în faţa ecranului computerului şi alegeţi. Acest mod plăcut, de a alege şi a  face cadouri apreciate de iubitele, soțiile, prietenele,fiicele şi chiar șefele dumneavoastră, vi-l oferă Silver Zone.ro

Cu toate acestea mi-e greu să decid şi aşa. Bogăţia de oferte te zăpăceşte. Da este bine de știut că nu numai strălucirea argintului dar și măiestria cu care sun realizate produsele te pun în dificultate.

Eu am ales deja două obiecte destinate zilei de 1 martie: Inel din argint cu aspect de aur alb cu perla de cultura alba si imitatii de diamante , pentru soţie şi pentru fiică Pandantiv trifoi cu patru foi din argint.  Pentru 8 martie, ziua mamei, aşa cum am învăţat eu în copilărie, am ales pentru soţie, din cadrul bijuteriilor placate cu aur ,   Set din argint placat cu aur cu perle de cultura albe, crem, roz: cercei si pandantiv

Silver zone m-a ajutat iar.

După ce am făcut un calcul am văzut că nu am bani suficienți. Am încercat să reduc preturile, dar am văzut că există și posibilitatea plații în rate cu card avantaj. Fiind în posesia unui asemenea card, am rezolvat treaba. Aștept bijuteriile comandate. Dacă FSN¹-ul a fost insuficient, card avantaj m-a ajutat.

Pot fi acceptate şi alte carduri, dar fără plata în rate.Livrarea se efectuează in 1-2 zile lucrătoare dacă alegeți opțiunea de livrare Curier Rapid si 2-3 zile lucrătoare cu Posta Romana.

V-am istorisit aceasta experientă a mea pentru a vă arăta că orice este posibil la Silver Zone .ro. Încercați şi dumneavoastră domnilor şi vedeţi ce bucurie veți face fiinţelor dragi din viaţa dumneavoastră, de lângă dumneavoastră.

¹FSN- fără știrea nevestei (fonduri secrete)

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.