Belatriz.ro bataie mare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Belatriz.ro, bătaie mare

Belatriz.ro, bătaie mare

Belatriz.ro. Cu trei zile înainte de gongul final al acestei campanii, aglomerație mare. 32 de concurenți cu 33 de articole înscrise în competiție.  Mai vin și eu cu al 44-lea.

Ei bine, m-am hotărât să aleg de aici, de la Belatriz niște bijuterii argint  pentru cadoul de 8 martie. Se zice că la Belatriz sunt bijuterii ieftine şi este adevărat. Dar totodată sunt şi foarte frumoase, şi de o calitate ireproșabilă. Ce să aleg, ce să aleg….

Mă ajutaţi dumneavoastră? eu vă voi prezenta câteva opțiuni ale mele şi voi să votați. Deşi structurarea site-ului este foarte bună calitatea şi diversitatea produselor sale te pune în încurcătură. Iată cum arată secțiunea inele, adică priviţi câte filtre te ajută în alegere:

Belatriz.ro bataie mare

Preț

MărimeaLățimeaPietre

Culoarea pietrei principalePentru

Pietre semipret.
z

Ei bine, primul care mi-a sărit în ochi a fost un   “Inel din argint cu piatra solitara zirconiu albastru deschis “. Iată şi cum arată ce mi-aș dori și vă rog pe voi să mă ajutați să aleg doar două bijuterii.

Alegerea este grea și parcă ai lua tot mai multe. Faptul că site-ul este bine organizat nu înseamnă că este și ușor de ales. Vinovații sunt cei de la magazin care pun la bătaie tot felul de frumusețuri 🙂 , să ne încurce pe noi cei nedeciși.Cu toată întârzierea hotărârii mele sper ca ma veși ajuta să ies din impas. Alegeți-mi voi două cadouri și vă promit că nu vă mai bat la cap cu asta.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte