Forma de viata? Meteoritul din Celiabinsk a adus o nouă forma de viata?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Forma de viata extraterestră. NU!

Forma de viata extraterestră. NU!

Forma de viata nouă din cosmos? Nu!

Oamenii de ştiinţă au prezentat primele rezultate în urma cercetărilor bucăţilor de meteorit căzut în regiunea Celiabinsk. Analiza sa chimică a confirmat provenienţa sa extraterestră.

Svetlana Kalmâkova

În zona Lacului Cebarkul, cercetătorii au reuşit să strângă în jur de 50 de fragmente de meteorit de dimensiuni mici, de câţiva milimetri. Cu ajutorul unor dispozitive performante s-a reuşit stabilirea corpului ceresc. Nu există niciun fel de îndoieli că este vorba despre un meteorit clasic din piatră, a declarat pentru Vocea Rusiei Viktor Grohovski, șeful expediției de căutare a meteoritului din cadrul Universităţii de Stat din Ural.

„Este un meteorit tipic din piatră cu denumirea de „Chondrit”. S-a stabilit o compoziție standard de minerale: olivină, piroxeni, troilite, kamacite, care pot apărea doar în Cosmos. Pe Terra nu există o astfel de combinație şi structură”.

Oamenii de ştiinţă au negat zvonurile apărute pe internet, conform cărora, împreună cu meteoritul pe Terra a ajuns o nouă forma de viata sub formă de bacterii sau viruşi. Acest lucru nu este posibil, spun experţii. Fragmentele descoperite au confirmat că nu este Chondrit carbonifer, care poate conţine elemente de compuşi organici.

Fireşte, pentru studierea detaliată sunt necesare fragmente mai mari. Unul dintre ele a căzut în Lacul Cebarkul, formând o gaură cu diametrul de aproape opt metri. Însă deocamdată nu a putut fi găsit.

Forma de viata extraterestră, o altă găselniță americană!

Am publicat acest fragment din articolul Svetlanei Kalmâkova, de pe  Vocea Rusiei, referitor la zvonurile privind la o nouă forma de viata aduse din cosmos de meteoritul căzut în regiunea Celiabinsk datorită faptului că sunt tot mai convins că orice zvon lansat servește anumitor interese, așa cum au fost poveștile cu vaca nebună, gripa aviară, gripa porcină, EHEC, etc. Ele au fost lansate fie pentru a acoperi unele experimente nereușite ale puterilor occidentale, fie pentru a deturna  atenția publicului de la problemele reale ale momentului. Criza economică mondială a ajuns într-un stadiu ce poate genera grave convulsii sociale. Teama oamenilor de o eventuală forma de viata extraterestră este un motiv bun pentru a distrage atenția maselor largi. Nu sufăr de scenarită, dar scenariile construite fabricanții de instabilitate sunt mult mai bine elaborate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte