Romania s-a procopsit cu alt supus Băsescu. Scrisoare lui Ponta

3
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Romania subjugată de conducătorii săi

Romania subjugată de conducătorii săi

Romania s-a procopsit cu alt supus Băsescu

Romania Laura Kovesi are o imagine foarte bună în faţa partenerilor europeni, iar Romania nu poate să le dea acestora “cu flit”, dar să se plângă de fonduri UE sau Schengen, afirmă premierul Ponta, precizând că va lua şi alte decizii care vor fi controversate şi criticate, precum în cazul gazelor de şişt……………………………………………………………………

“Partenerii noștri europeni nu o văd ca pe omul lui Băsescu. Să renunţăm la teoria asta totuşi un pic copilărească, cum că ne plecăm (în fața partenerilor europeni-n.r.), nu ne obligă nimeni să ne plecăm, putem să facem ce vrem, dar atunci haideţi să nu ne mai plângem că nu suntem trataţi la egalitate, că nu suntem primiţi în Schengen, că nu avem mai multe fonduri europene. Dacă nu ne interesează Europa şi îi dăm cu flit… noi ce vrem, hai să-i dăm cu flit şi după aceea să primim doar avantaje ? Nu putem să primim. Când intri într-un club în care oamenii îţi spun că trebuie să fii la costum, cu cravată sau în rochie, poţi să te duci în blugi, dar te dau oamenii afară. Nu poţi să fii şi înăuntru, şi în afară. Dacă facem nişte propuneri de persoane cunoscute şi care au credibilitate în faţa partenerilor europeni, propaganda de un an şi ceva că vine USL şi opreşte dosarele de corupţie a încetat şi ăsta e un câştig enorm pentru Guvernul USL şi pentru Romania”

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Romania are soarta care şi-o merită.

Până nu demult ziceam de Boc că era pupiînbăsist. Văd că acum ne-am procopsit cu altul. Domnule Ponta, văd că Romania a devenito trambulină a unor persoane către publicitate gratuită. Domnule Ponta v-aţi rupt de realitate!!! Mi-aduc aminte când am participat la diferite întâlniri ale PSD sau USL, cum spuneaţi că trebuie să fim atenţi la cozile de topor. Aţi devenit dumneavăoastră aşa ceva.
Chestia cu flitul este o expresie bagabonţească, departe de una copilărească.
Spuneţi la un moment dat :” Dacă nu ne interesează Europa şi îi dăm cu flit… noi ce vrem”. Poate ce vreţi dumneavoastră, că pe noi nu întrebaţi în nici o chestiune. Dacă ar fi un reaferendum ce ar ieşi la vot. Şi ce ţi face dvstră dacă votul nu v-ar conveni. Aţi proceda ca băsescu ceva vreme în urmă, cu plângeri la UE.
Mi-aduc aminte că atunci spuneați chiar dvstră că Romania este o colonie, România este furată de băsescu. Și ați cerut electoratului să voteze USL.
 Vă pun o întrebare: Vi s-a promis o funcție în Grupul Bilderber? Romania o vindeți lor?
Încă odată am luat plasă ca IPU

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

3 comentarii

  1. “Ne-am pricopsit cu alt supus băsescu!” – Excelent Popică !!!
    Alioşa a postat un videoclip supertare:”Cum l-a pedepsit Gerula pe Bastus pentru trădare de neam şi ţară!”.S-or mai întoarce vremurile alea vreodată în această viaţă a noastră???????

  2. Pingback: Romania s-a procopsit cu alt supus Băsescu. Scrisoare lui Ponta | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte