Primarul Ţone s-a făcut de râsul curcilor!

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Primarul Țone dă „indicății”

Primarul Țone dă „indicății”

Astăzi 2 mai 2013 primarul Ţone şi-a ieşit din fire şi s-a făcut de râs în faţa secretarului 1 al Ambasadei Ruse la Bucureşti, provocând un scandal între mine şi el, socotindu-mă vinovat că el n-a putut termina la vreme lucrările, care să fim cinstiți au fost şi aşa făcute de mântuială pentru că nu a avut  specialiști în restaurări de monumente.

Supărarea sa, primarul a  canalizat-o împotriva mea, la fiecare 10 cuvinte erau două care mă vizau în mod indirect, cu sensul de reclamagiu, de spion, etc, a dus la  alungarea mea din zona în care măria sa primarul se afla, cu amenințarea că o să cheme poliția să mă amendeze. Este supărat ca măgarul pe sat, pentru că domnia sa nu știe de eforturile începute cu peste trei ani în urmă, prin atenționarea, scriind la tot felul de ministere şi agenții din Rusia, la ambasada Rusiei , şi nu mai ştiu unde. De abia anul trecut a luat legătura cu mine domnul Yuri Matveichuk de la ambasadă.

Astăzi acesta însoțit de inginerul Victor au venit la monument să stabilească ce să facă.  Cei din Olteniţa care au lucrat şi doi ingineri ai primăriei au fost supervizaţi de primarul Ţone, care a venit să dea indicăţii ca Ceauşescu, ba mai rău să gonească persoanele incomode, recte persoana mea. E drept că eu am scris în nenumărate rânduri articole critice la adresa sa, lucru ce a fost amintit pe tot parcursul întrevederii.

Lucrul cel mai important ce s-a petrecut a fost faptul că s-a făcut de râs în faţa celor de la ambasadă care mă invitaseră să particip la întâlnire, care au tăcut şi au căutat să plece mai repede.

Iată cum se exprimă domnul Ţone că nu am ce sa mai caut pe spaţiul public, decât cu permisiunea sa.

De fapt ce să aștepți de la un om care a reintrodus un obicei din vremea comuniștilor, cel de a avea oprit accesul în parcarea din față primăriei. Poate până la urmă va permite accesul persoanelor doar pe ușa mică din vestul clădirii cum se proceda altădată.

 Şi încă un lucru despre domnia sa care se crede mare glumeț : În ziua în care a venit bâlciul acela pentru ziua Țolteniței, la Piață. pe trotuar un om s-a oprit  și i-a cerut ceva ce nu am auzit. În același timp a trecut  pe lângă el o fostă colegă de servici de la Industria Locală, de pe vremuri, și l-a salutat  : „Să trăiți don’ primar” răspunsul dat, dar nu știu cui a fost „Bă toți veniți la primar să vă dea ceva, dar cu două gagici mișto nu veniți!”  Chestia este că atunci când el lucra acolo doamna era inspector de personal la acea intreprindere, și nu aveau prea mare prietenie

Dar ce pretenții să ai de la unu care m-a făcut astăzi de față cu rușii, jeg, împuțit, prost?

La ora aceasta mă simt amenințat de felul în care mi-a vorbit și amenințat cu poliție, SRI, a pomenit și de picioare rupte,  etc, cu atenționarea persoanelor din subordine sau direct implicate în realizarea lucrării,  să nu fiu lăsat să trec prin apropiere, pentru ca sunt spion. În România asta vrea un primar PSD.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Un comentariu

  1. Pingback: Primarul Ţone s-a făcut de râsul curcilor! | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte