Cumetriile sunt la modă

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cumetriile şi cumetri Imagine preluata de pe Cuget Liber

Cumetriile şi cumetri Imagine preluată de pe Cuget Liber

În echipa “militarilor” se vor regăsi Adrian Cristea, Pîrvulescu, dar şi Mihai Costea, iertat de tehnician, mai ales că jucătorul va fi reprezentat de Anamaria Prodan. Altfel, pentru jocul cu Gazul, organizatorii au decis să scumpească tichetele şi pentru un loc ce costa pâna acum 10 lei, fanii vor scoate din buzunar 30 de lei. Oricum, biletele se vând şi meciul se va disputa cu casa închisă…..    Dezastru: Europa – România 9-2″ .

Cumetriile sunt la modă

De obicei sportivii sunt exemple pentru tinerele generaţii, devin, în multe cazuri embleme naționale, sau locale ca Dobrin, Hagi, Nadia Comăneci, etc. Exemplul dat cu conotația “cumetrească” este degradantă pentru autorul articolului dacă ea nu a fost întocmai. Dacă în adevăr situația s-a negociat în patul conjugal, este şi mai grav. Ce exemplu văd tinerii?” Daca mă am bine cu cineva pot să greșesc în fața oricui. El mă protejează și scap basma curată! Nu mai este nevoie de lege pentru asta.”

 Nu spun că este adevărat, şi din punct de vedere legal cumetriile sunt normale. Însă nu trebuie să scapi pe cineva de pedeapsă cu o prestație nocturnă oferită soțului, cazul în speță, sau alte favoruri în alte cazuri. Cu acest caz cuplul antrenor – manager reprezentat de cei doi, în cazul că este adevărat, mă dezgustă.

Am şi o întrebare chei pentru autorul articolului: Ai fost în dormitorul conjugal atunci când s-au purtat negocierile?

Libertatea presei este bună, dar cum ea începe să devină lipsită de cel de-al doilea element necesar, educația,  eu cred că a devenit o plagă a societății. Mai mult ca sigur că ar fi cazul ca Reghe sau Ana sa explice acest aspect legat de Mihai Costea, de interpretarea dată de presă.

Cumetriile sunt astăzi dăunătoare societăţi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte