Descoperirea misterioasa a Serviciului Secret American in Muntii Bucegi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Descoperirea misterioasa a Serviciului Secret American in Muntii Bucegi

Descoperirea misterioasa a Serviciului Secret American in Muntii Bucegi

Descoperirea misterioasa a Serviciului Secret American in Muntii Bucegi. Legende transmise de-a lungul timpului, din generatie in generatie. Multe mistere, care i-au uluit si pe specialisti. Toate legate de Muntii Bucegi, iar unele atat de adevarate incat ridica mari semne de intrebare.

O legenda sustine ca Muntii Carpati sunt strabatuti de tuneluri subterane atat de lungi incat ating si sute de kilometri. Nimeni nu poate spune daca au fost facute de mana omului sau de forta naturii. Iar asemenea tuneluri ar exista si in Bucegi.

Se vorbeste si despre faptul ca pe Varful Omu ar fi fost un sanctuar dacic, asa cum au mai fost si pe alte crestete ale muntilor, in Retezat si Ceahlau. Acesta este supranumit “triunghiul de aur” al Daciei datorita energiilor impresionat de mari care se presupune ca se regasesc in cele trei puncte.

  Descoperirea misterioasa unică in lume


De-a lungul vremii s-a descoperit ca pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare de radiatii. Nu se stie cu exactitate de unde provin aceste radiatii sau ce le provoaca iar cercetarile sporadice de pana acum nu au reusit sa demonstreze nimic.

Singura explicatie pe care au dat-o unii dintre specialistii care s-au incumetat sa explice intr-un fel legendele si misterele legate de Bucegi este aceea ca nivelul radiatiilor foarte mari de pe crestele Bucegilor s-ar datora faptului ca aici a fost un mare sanctuar dacic, piatra de temelie a poporului roman.

Primele cercetari cu privire la Muntii Bucegi s-au efectuat abia in anul 1927, in partea estica a masivului, pe Valea Ialomitei, intr-o zona cunoscuta sub numele de “sapte izvoare”. Aici s-a facut o analiza a apei si spre stupoarea cercetatorilor s-a constatat ca apa din acest izvor are zero bacterii. Acest fapt este unic in lume. Alte cercetari au fost realizate in anii 80.

Specialistii au constatat ca izvorul se “alimenteaza” dintr-un lac subteran imens. Se spune ca, din aceasta zona, a “celor sapte izvoare”, venea in fiecare zi maretul Zamolxe pentru a bea apa…

Totul a inceput pe vremea primului domnitor din dinastia Basarabilor, cand platoul Bucegilor a fost interzis pentru oamenii de rand. Acolo se antrena cavaleria domnitorului-osteni „rosii”, denumire data de imbracamintea pe care o purtau.

Acestia formau unitatile de elita ale armatei domnitorului din Tara Romaneasca, folosite doar in caz de mare primejdie. Platoul Bucegilor a fost ales deoarece in vremurile de primejdie, tezaurul Tarii era ascuns in tunelurile subterane din zona si pazit de ostenii „rosii”.

Se mai afirma, de asemenea, ca Bucegii ar ascunde ceva care poate fi asimilat cu legendara “Gura de Rai”. E vorba despre o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum o definesc specialistii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.

In traditia populara romanească, ”Gura de Rai”…….Continuarea aici

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.