Statele Unite: câteva consecințe după ce au fost închise agenţiile federale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Etats-Unis: quelles conséquences après la fermeture des agences fédérales?

Statele Unite congres-americain_

Statele Unite congres-americain_

Statele Unite:  câteva consecințe după ce au fost închise agențiile federale

Statul federal american a ajuns în blocaj din cauza bugetului. 800 000 de funcționari sunt în șomaj tehnic începând de azi, marți 01.10.2013, iar consecințele financiare pot fi dezastruoase pentru Statele Unite.

Nu exista buget. Confruntarea dintre democrați şi republicani pe tema bugetului provizoriu pentru anul 2014 nu a avut nici un rezultat, până luni seara: Începând de azi agențiile federale vor fi închise. Se vorbește de un “shutdown”. Care vor fi consecințele?

…………………………………………………………………………..

Vor funcționa numai locurile cu „foc continuu” . Agențiile federale vor reţine 5% din personal: Controlorii de trafic aerian, gardienii de la închisori, meteorologii, inginerii specialiști în instalații nucleare, agenții serviciilor secrete. Unii dintre salariații Congresului vor putea fi aduși la serviciu atunci când este nevoie de ei.

Acestea sun numai câteva extrase din articolul publicat de L’Express.

Această situaţie mi-aminteşte de alt articol al meu : Apocalipsa: end omenirea 1 octombrie 2013?. Vorbeam despre articolul scris de Anamaria Cadi, din care redau acest fragment

Adepții teoriei conspirației susțin că Agenția Federală pentru Gestionarea Dezastrelor din SUA (FEMA) a început în ultimele săptămâni o colectare intensă de alimente și provizii necesare supraviețuirii populației deoarece cometa ISON va lovi planeta noastră ceea ce va duce la un adevărat dezastru. Întrucât produsele au fost cerute pentru data de 1 octombrie 2013 se estimează că de marți se așteaptă să înceapă Apocalipsa.

Înseamna ca guvernul american stia de aceasta situaţie, a prevăzut-o a pregătit-o și iată rezultatul . Ferească Dumnezeu de un nou război civil în Statele Unite.

Statele Unite se prăbușesc. Oare de ce s-a distrus sistemul comunist?

Par LEXPRESS.fr, publié le

L’Etat fédéral américain est arrivé au blocage, faute de budget. 800 000 fonctionnaires sont au chômage technique dès ce mardi et les conséquences financières peuvent être importantes pour les Etats-Unis.
En savoir plus sur http://www.lexpress.fr/actualite/monde/amerique/etats-unis-quelles-consequences-apres-la-fermeture-des-agences-federales_1286839.html?xtor=EPR-181-[XPR_Quotidienne]-20131001–93351682@263919537-20131001093332#pd3bAXf5PzjrX2vi.99

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte