Siguranta pentru acasa.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Siguranta pentru acasa

Siguranta pentru acasa

Siguranta pentru acasa. De obicei o casa mare si cu o curte frumos amenajata va atrage ca un magnet hotii sau spargatorii, care vor studia cu grija zona si obiceiurile proprietarilor, astfel încât sa afle care este momentul optim sa dea o spargere.

Siguranta pentru acasa

De aceea este necesara instalarea unui sistem de securitate al proprietatii, dotat cu camere si de ce nu, chiar si cu videointerfon la poarta. In acest fel persoanele din casa si proprietatea sunt cu adevarat protejate de patrunderea oricarui intrus.

Camerele de monitorizare video trebuiesc sa  fie amplasate astfel incat sa poata curinde in raza lor de actiune oricare zona a proprietatii, pentru a conferi siguranta necesara. Chiar daca proprietarii lipsesc de acasa, in cazul in care cineva incearca sa intre prin efractie, camerele video vor inregistra si stoca imaginile, ce ulterior, vor ajuta politia sa identifice raufacatorii.

Consider ca cele mai performante sisteme de securitate si monitorizare a proprietatii trebuie sa aiba camere video ingenios camuflate, astfel incat hotii  nici să nu realizeze faptul ca au fost inregistrati. Au existat situatii in care spargatorii au purtat cagule si imaginile inregistrate nu au putut fi folosite la identificarea lor. Atunci poate recurgeti la o paya vie, adică un câine

Recomand sistem de alarma de la Ultramaster si alarme gsm de la Ultramaster.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte