Consiliul National al Partidului Social Democrat nov 2013

7
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Consiliul National al PSD, prima zi

Consiliul National al PSD, prima zi

Astăzi au început lucrările Consiliului Național al PSD. In prima zi au avut loc discuții în cadrul departamentelor constituite pe tematici diferite, cum ar fi agricultura, comunicare, etc. Am menționat numai acestea doua care sunt cele unde am participat, prin celelalte ateliere trecând foarte putin.

Consiliul National al Partidului Social Democrat nov 2013

La departamentul de agricultura am fost impresionat de festinul oferit participanților, atât membrii PSD dar si oricărui trecător prin zona. Trist mi s-a părut faptul ca multi dintre  participantii la eveniment au dat iama printre exponate înfulecând cu spor inainte de a se fi facut prezentarea produselor. Am fost impresionat de acești fermieri din judetul  Covasna, fermieri romanic cu niste produse foarte ieftine  si de calitate exceptionala.

Gagea_top@yahoo.com

Gagea_top@yahoo.com

Gagea_top@yahoo.com

Am fost impresionat si de povestea domnului Raducan de la institutul de la Fundulea care se  plângea ca din lipsa de fonduri in curând va dispare si aceasta stațiune emblematica a cercetării agricole românești.

Consiliul National

Imagini de pe hol

Presărata cu vorbe de duh a fost si prezenta premierului Ponta la aceasta manifestare. Vorbe de duh si cu talc, dar vorbe!

La departamentul de comunicare Catalin Ivan  lider al delegatiei PSD din Parlamentul European Purtator de cuvant al Partidului Social Democrat   Presedinte al PSD Sector 1 A aut o prestatie deosebita in modul in care a condus reuniunea. Am remarcat  pe doamna de la Giurgiu care a spus ca la ei mass media merge bine, fapt pentru care tin sa mentionez ca site-ul primariei Giurgiu este unul exemplar spre deosebire de cel al primariei Oltenita.

Am ridicat la randul meu problema Oltenitei unde nu avem un organ de presa fie si online, al primariei unde sa se publice toate hotararile consiliului local. Tinand seama ca Oltenita este un oras dormitor, al pensionarilor si a celor fara mijloace ar prinde bine un ziar tiparit. Eu am avut o incercare in vara dar cand am scos cateva numere din Ziarul lui Ipu dar ramas fara finantare am oprit editarea acestuia.

In timpul dezabaterilor a luat cuvantul si un domn senator care printre altele a spus, asa cum am inteles eu, ca ar trebui introdus a cenzura. Nu trebuie sa vorbeasca x si y la televizor ci numai specialisti in domenii avizati. Hai domnule senator ca este de oaie rau de tot.

Ca o prezenta insolita in sala de sedinte unde se discuta problema descentralizarii am gasit si pe domul primar al Oltenitei, domnul Tone Petre.

Consiliul National

Consiliul National

Consiliul National

Consiliul National

Consiliul NationalEnglish: Victor Ponta's portrait, president of...

Consiliul National

English: Victor Ponta’s portrait, president of Social Democrat Party from Romania Română: Portret Victor Ponta, presedintele PSD (Photo credit: Wikipedia)
The Romanian Democracy [HEARING]
The Romanian Democracy [HEARING] (Photo credit: ALDEADLE Alliance of Liberals and Democrats for EU)

Vadim Mezhuyev, philosopher, Social-democrat

Sherrod Brown - Caricature
Sherrod Brown – Caricature (Photo credit: DonkeyHotey)

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Sari la bara de unelte