Ce parere aveţi despre OZN-uri?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Ce părere aveți despre OZN-uri? Vad ca informațiile de acest gen inunda internetul. Reale sau nu ele sunt preluate de posturile locale de televiziune și de media tipărită, așa că devine  o preocupare majoră ca și cutremurele anunțate.

 Ce parere aveţi despre OZN-uri? Ce ascunde farfuria lui Aristide Balcu?

Farfuria lui Aristide Balcu

Ce părere aveți despre OZN-uri?

Acest gen de știri senzaționale sunt destinate a întreține confuzia și o stare de panică în rândul unei anumite parți a populației și astfel problemele reale ale existenței să se ascundă sub acesta pălărie.

Nimeni nu a putut oferi imaginea clară a unui astfel de obiect. Nu există nici o dovadă materială a unui astfel de obiect! Vorbe şi iar vorbe. Asta  mă face să văd în aceste informări dez-informatoare o metodă de mascare a realității?

Avem farfuria lui Aristide Balcu.  Este bună, este rea, nimeni nu o ia în seamă pentru a o pune în practică. Nu ştiu, dar bănuiesc că oamenii cu bani se tem să nu îi piardă într-un proiect futurist. Şi de fapt cine l-a pus s-o inventeze?  Nea Niculae, împuşcatul i-a băgat dosarul la strict secrete. Acum este mediatizat, dar sunt doar vorbe. Aşa ne place nouă să facem valuri cu vorbe. Nea Aristide nu cred câ vei avea aşa curând succes. Păcat de țărișoara noastră ca tare-i bogată de oameni săraci!

Avem farfuria lui Aristide Balcu. Avem munţii Carpaţi, avem Roşia Montană, avem avem şi nu avem! Le avem dar nu sunt ale noastre! Sunt ale bancherilor bogaţi din Ţara săracă. Mă feresc să spun ceva, pentru că  şi dreptatea este a lor! E drept că dreptatea este gestionată de justiție. Justiţia o facem tot noi prin legile ce le adoptă cei aleşi vremelnic să o facă, aşa că avem legi strâmbe pentru că şi ei sunt strâmbi, şi noi suntem strâmbi pentru că ne aplecăm în faţa nelegiuirilor. Îndreaptă-ți coloana popor român!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte