De ce este nevoie de PDC.ro?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
De ce este nevoie de PDC.ro

De ce este nevoie de PDC.ro

PDC.ro  este un site ce vine în ajutorul celor care  doresc să obțină un permis de conducere, dar și pentru cei care deja îl au, dar vor să își verifice cunoștințele.

Vă dau propriul meu exemplu. Dețin permis de conducere din anul 1974. De câțiva ani am renunțat la  condus. Am probleme cu vederea și prefer să nu fac pe eroul inconștient.

De ce este nevoie de PDC.ro?

Nu demult am intrat pe site-ul PDC.ro, pe care l-am accesat din greșeală. Am văzut și mi-a plăcut. De ce? Pentru că dacă ai cap și vrei să înveți pentru examen, ai modalități facile de a face acest lucru. Am încercat să completez și eu un formular examen. Mare mi-a  fost mirarea că  nu am obținut punctajul necesar. Este vorba că eu nu am mai studiat, codul rutier,  de când am luat permisul de conducere. În atâția ani s-au schimbat multe și eu am prins, din zbor, pe parcurs noile reglementări. Nu am studiat temeinic ca atunci când am susținut examenul.

Surprins, atât eu cât și fiica mea, care are permis câțiva ani.  Am cumpărat  Codul rutier actualizat cu ultimele modificări, unde sunt incluse și  chestionarele necesare pentru a-ți verifica cunoștințele. Am cumpărat cu numai 30 lei cu TVA inclus!

Pentru mine a fost o curiozitate, pentru că nu o să mai conduc niciodată.  Fiica mea însă a considerat util acest lucru. În urmă cu 5 ani a dat examenul de două ori în Oltenița, a luat sala cu punctaj maxim dar nu a luat traseul. Imediat s-a mutat la București, unde a dat din nou examenul. Acolo a luat tot punctaj maxim la sală dar și traseul l-a luat de prima dată. Acum, completând și ea chestionarul, a avut surpriza de a face mai multe greșeli, și la  primul chestionar completat nu a trecut baremul. A luat și a citit Codul rutier actualizat și a văzut mari diferențe între ce a învățat ea acum cinci ani și legislația de acum.

Site-ul PDC. ro  te ajuta să fii în permanență informat cu schimbările de legislație auto. Vi-l recomand călduros.

Articol scris ]n campaniile BlogAwards

Articol scris ]n campaniile BlogAwards

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte