Dormitorul de vis de pe Stejarmasiv.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Dormitorul de vis de pe Stejarmasiv.ro     Elegantă este cuvântul care mă defineşte. Lăsând modestia la o parte, pot spune eman eleganta  prin toţi porii. Aşa mi­a plăcut de mică să fiu, să mă comport şi mai ales să mă îmbrac. Îmi plac  rochiile negre şi stilul office. Îmi plac tocurile şi machiajele de seară. Şi pe lângă asta, locul în care  locuiesc trebuie să fie el, fără nici un dubiu, elegant. Să mă trezesc în fiecare dimineaţă în  cearşafuri de caşmir şi să îmi văd reflexia în mobila de lemn masiv  perfect curată.

Încă de pe vremea liceului visam la o casă în alb şi negru, o combinaţie foarte reuşită, dar mai  ales foarte elegantă. Cine nu şi­-ar dori o casă excentrică, eleganta care să uimească toţi invitaţii?  Cine nu vrea să aibă o casă frumoasă? Eu îmi doresc un dormitor negru cu câteva nuanţe de alb.  Îmi place mobila neagră pentru eleganta ei şi pentru aspectul pe care îl oferă încăperii. Într­  adevăr negrul închide spaţiul, dar câteva oglinzi aşezate exact unde trebuie vor rezolva şi această  problemă. Sunt greu de întreţinut, dar nici un câştig fără muncă, nu este aşa.

Dormitorul de vis de pe Stejarmasiv.ro

Şi până la urma  dormitorul este locul unde petreci cel mai mult timp dormind, deci nu ar trebui să îmi fac griji că  trebuie să stau mereu cu cârpa în mâna ştergând urmele de pe dulap. Fiecare cu plăcerile lui,  poate unii îşi doresc un dormitor romantic, cu inimioare sau unul simplu, fără nimic ieşit din  comun. Eu însă vreau sobrietate şi elegantă. De acest lucru se poate ocupa fără nici o problemă  mobila neagră, http://www.stejarmasiv.ro/. Dar nici în living nu mi-­ar dispărea o masă pătrată din  sticlă şi cu picioare din lemn negru din stejar masiv. Asta ar da eleganta şi un strop de bun gust  încăperii de zi şi mai ales ar uimi invitaţii noştri, care îşi vor dori mereu să revină.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte