Pescuitul, pentru cei ce încă nu ştiu, este un sport

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Pescuitul, pentru cei ce încă nu ştiu, este un sport

Pescuitul, pentru cei ce încă nu ştiu, este un sport

Pescuitul este o activitate relaxantă şi plăcută. Un obicei pe care cei  energici  nu  îl  vor  dobândi  poate  că  niciodată  în  viaţa  lor.

Ei  vor  prefera  activităţile  ce  necesită  alergătura, energie şi mai ales pe cele ce au un grad ridicat de adrenalină. Pescuitul însă este  preferat  de  oamenii  calmi,  oamenii  răbdători  care  nu  se  grăbesc  spre  rezultate  imediate  ci  aşteaptă momentul oportun pentru rezultate glorioase.     Ca în orice alt sport există ponturi pe care trebuie să le ştii şi pe care să le spui poate şi altora. Ei  bine, pescarii împătimiţi vor şti că în lunile noiembrie şi decembrie există şanse foarte slabe de a  pescui. Tot ei vor şti că în ianuarie deşi temperaturile sunt la fel de scăzute ca şi în decembrie ­ în  zilele însorite poţi pescui la copcă.

Pescuitul

Dar ai grijă să alegi zilele mai călduroase din această lună căci  dacă mergi să pescuieşti într­o zi geroasă când soarele abia îşi face apariţia vei pierde multe ore  inutil, căci peştii vor sta pe fundul apei unde temperatura este mai ridicată. De asemenea trebuie  să ştii că în luna mai pescuitul este interzis, dacă nu ştiai asta ar fi bine să o reţii asta în cazul în  care nu vrei să te alegi cu vreo amendă. Şi regula cea mai importantă pentru pescari, pescuitul în  lunile  călduroase  trebuie  practicat  dimineaţa  şi  seara,  deoarece  în  timpul  zilei  căldură  este  sufocantă chiar şi pentru peşti şi ei se vor retrage în locuri mai răcoroase ferite de razele soarelui.

Un site care te poate ajuta cu ustensile de pescuit este Bigfish. Marele avantaj al acestui site,  pe  lângă  blog  este  faptul  că  au  organizat  ustensilele  pe  diferite  categorii  în  funcţie  de  diferite  specii de peşti. Un lucru care îi va ajuta mult pe începători. De asemenea plata pin PayPal vă va  scuti de un efort în plus.  Nu uitaţi pescuitul este până la urmă o artă şi trebuie tratat ca atare. Ai grijă când îţi alegi  ustensilele căci până şi acolo sunt câteva trucuri pe care ar fi bine să le ştii, asta dacă vrei până la  urmă să ai rezultate bune.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte