Fotograf de nunta din Bucuresti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

fotograf nunta bucurestiFotograf de nunta din Bucuresti

 Sunt un iubitor al fotografiei, dar nu unul obsedat de aceasta. Îmi place. Primul meu aparat de fotografiat a fost un  Druh Synchro cu film 4,5/6  foto 6/6. Ulterior am cumpărat un Smena 8 M, şi apoi un Leica cu vizorul pe deasupra, și un aparat de epoca foto Kodak  cu burduf şi un aparat Fotobox. Era interesant şi chiar te solicita fizic obținerea de imagini foto. Existau exponometre, eu am avut un exponometru Leningrad 7,  şi blitz-uri, eu am folosit si cel cu lampă de magneziu.  Arta fotografiei era dificilă şi scumpă.

Fotograf de nunta

 Nu spun că astăzi este mai ieftină, însă cuceririle tehnicii o fac sa pară mai ușoară. Eu eram un împătimit al instantaneelor, dar si a unor imagini din natură : flori, pomi, animale, etc. Laboratorul meu foto se reducea la tăvițele pentru substanțe, un aparat de mărit construit de mine şi un o lampă cu ecran de plexiglas roșu, pentru lumina în laborator ( baia din apartament)

Asta este doar istorie, astăzi profesioniștii ca cei de la www.efotografnunta.ro/ sau de al alte studiouri folosesc camere digitale care le ușurează munca. Aşa am aflat de un fotograf care face  fotografia de nunta in Bucuresti.
Am aflat despre serviciile unui fotograf nunta de pe un site cu informații utile pentru cei care au nevoie de servicii foto video nunta. M-am gândit ca pentru nunta fiicei mele să o sfătuiesc să aleagă o  rochie de  mireasa de  la CasaAnke.

 În ciuda faptului că am ceva experiență, pentru evenimentul amintit voi apela la serviciile profesioniștilor de azi,  în domeniu. Nu de alta dar eu când privesc la fotografia mea de nuntă mă năpădesc tot felul de amintiri plăcute. Şi nu am făcut eu acea fotografie!

Fotograf Articol scris în cadrul campaniilor Blog Awards.

Articol scris în cadrul campaniilor Blog Awards.


Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte