Hai textilaaa! Portal pentru textiliştii români!

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Hai la textila!

Hai la textila!

Hai textilaaaaaa!

Cine sunt și ce fac cei de la  AfaceriTextile.ro ? În primul rand sunt un portal de afaceri pentru industria ușoara. Producătorii romani de haine, confecții și tricotaje pot fi promovați şi cu acest portal. Dacă producătorii români au o calitate recunoscuta și lucrează pentru cele mai mari case de modă,  noi cumpărătorii obișnuiți de ce nu am putea cumpăra direct de la producători ?

Hai textilaaaaaa!

Hai să spun ce m-a surprins în mod plăcut la acest portal: organizarea profesionistă a acestuia. Dacă te uiți în stânga primei pagini vezi peste șaptezeci de categorii grupate în douăsprezece grupe. Dacă ești în căutarea uni produs textil, de la fire pentru cusut, materiale textile, pânzeturi şi produse din piele gasesşti tot ce îți dorește inima.

Eu știu, sunt o fire mai cusurgie, așa că am vrut să îmi fac singur un rucsac pentru pescuit. M-am folosit de acest site pentru a găsi materialul căutat dar și firele textile pe care am vrut să le folosesc.  Am fost mulțumit de faptul ca am căutat într-un singur loc,  am găsit şi mi-am procurat materialele alese. Sigur as fi putut găsi pe cineva care sa îl coasă, dar eu l-am refăcut de circa zece ori până m-am hotărât la forma finală. Ce croitoreasă m-ar fi suportat. Acum, datorită  portalului Afaceri textile.ro am rucsacul dorit, numai bun sa merg la pescuit cu el. Hai textilaaaaaa!

Ce sa va mai spun, dacă vreți ceva bun sau dacă aveți o firmă în domeniul textil, consultați portalul şi apoi înscrieţi-vă firma pe acest portal. Schimbul de informații şi lărgirea pieței de desfaceri vă va mulțumi pe deplin. Eu ca individ am fost foarte mulțumit, așa că şi voi puteți deveni mulțumiți devenind parteneri la AfaceriTextile.ro. De ce să nu faceţi o încercare! Ce aveţi de pierdut!?

Hai textilaaaaaa!

hai Articol scris în cadrul campaniilor Blog Awards.

Articol scris în cadrul campaniilor Blog Awards.

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Afaceri textile.ro, portalul textiliştilor români | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte