Karla, magazinul meu preferat de rochii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Karla. ro rochie Alesia albastru.

Karla. ro rochie Alesia albastru.

Am primit o rugăminte din partea unei prietene. Știe sa scrie însă nu și-a făcut blog. Nu se descurcă cu calculatorul. A scris niște rânduri despre magazinul de  rochii Karla.ro de unde și-ar dori sa câștige o rochie Alesia. Iată ce spune prietena mea despre această rochie:

“Rochie de vis, de culoarea cerului senin! Ușoară, aproape că nu o simți pe tine la cele 0,2 kilograme cât cântărește! Cu cei 100 de centimetri înălțime ai rochiei, ajunge exact la jumătatea genunchiului meu.  Căptușeala îi dă o notă decentă şi distinsă. Rochie eleganta fără mânecuțe, cu fusta ampla și talia marcata de un cordon feminin. Un alt lucru ce mi-a plăcut la această rochie a fost că se poate purta atât la birou cât şi în weekend fără a fi o rochie cu “ștaif”.

Prețurile  accesibile, ale rochiilor prezentate pe  Karla, îți permit să fii la modă. Rochii simple, de calitate, care pot fi îmbunătățite cu multe, multe accesorii, după bunul plac, dar cu bun gust.

Karla.ro mi-a atras atenția încă de cum am intrat întâmplător pe site-ul lor. Oferta nu este asa de bogată precum aceea a altor site-uri, dar lucrurile sunt foarte frumoase, iar prețurile sunt fără concurență.  Am găsit şi alte modele dar aceasta mi-a plăcut cel mai mult. Sper să câștig această rochie cu ajutorul prietenului meu. Dacă nu, o voi cumpăra, pentru că şi prețul ei este mic, dar febra concursului o face mai frumoasă.

Până va veni vremea să mă privesc în oglindă, îmbrăcată cu acestă rochie, rotindu-mă ca o școlăriță, voi privi cu atenție fiecare altă rochie de pe site. Poate mă îndrăgostesc de alta! Da, căci felul în care am fost cucerită de această rochie de la Karla, seamănă cu o dragoste la prima vedere. Am privit-o şi am ochit-o! 🙂

Îi mulțumesc prietenei mele care mi-a încredințat aceste rânduri frumoase şi sper să câștige!

Karla Articol scris în cadrul campaniilor Blog Awards.

Articol scris în cadrul campaniilor Blog Awards.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte