Laptop-Direct.ro un magazin pe gustul tău.

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Laptop Direct

Laptop Direct

De multe ori se întâmplă ca din cauza transportului un produs să se strice. Alteori se defectează, sunt preluate pentru recondiționare, sunt returnate de unii clienţi nemulţumiţi, etc. După aceea acestor produse le sunt înlocuite părțile defecte, sunt reparate si testate. Acest gen de produse se numesc acum si la noi  produse refurbished[i], adică recondiționate. Laptop-direct.ro   comercializează astfel de produse, din categoria Laptop&calculatoare.

Laptop-Direct.ro un magazin pe gustul tău.

Nu trebuie sa ne fie teama de un astfel de obiect pentru ca este refăcut si testat, având toate performanţele unuia din categoria acesta.

 Spre exemplu în pagina Laptop Refurbished am găsit12 astfel de laptopuri, si făcând o comparație de preț am văzut ca unul nou, de la alt magazin de profil costă 5000 lei fată de 2000 aici, la laptop-direct. Este vorba de Laptop HP EliteBook 2540p Intel Core i7 4 GB DDR3 160 GB m-SATA Windows 7.Pentru oricine o economie de 3000 lei nu este de neglijat.

Tot aici la Laptop Direct găsești multe lucruri bune ca baterii noi si neformatate, fabricate din materiale de calitate superioara la un preț imbatabil pentru laptop. La unele din produse ești atenționat ca în cazul în care nu ești sigur dacă acea componentă este compatibilă cu cea care vrei s-o înlocuiești  să îi contactezi: „Daca nu sunteți sigur ca aceasta componenta se potrivește la laptop-ul dumneavoastră, va rugam sa ne contactați”. Este un lucru tot mai frecvent întâlnit la magazinele on line de a oferi consultanță pentru produsele vândute, însușit şi de ei.

Pentru ca a trebuit să înlocuiesc o tastatură la un laptop mai vechi am apelat la ajutorul lor și împreună am stabilit ce îmi trebuie exact. Când am primit piesa a fost foarte ușor de montat si nu am mai apelat la un specialist.

Din cele 381 de comentarii făcute pe site 90% sunt favorabile, deci vă recomand cu toată căldura să cumpărați de la Laptop Direct

 


[i] refurbished {adj.} =refăcut {adj. m.}

to refurbish =[refurbished|refurbished] {vt.},a recondiţiona {vt.}

Furbish(vt)= a lustrui (metale) a înnoi

Laptop. Articol scris în concursul “Primavara Blogerilor

Articol scris în concursul “Primavara Blogerilor

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte