Implant dentar la Clinica Dental Praxis.

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Implant dentar la Clinica Dental Praxis.

Clinica Stomatologica Dental Praxis

 Datorită unei paradentoze rebele am ajuns ca la vârsta de 40 de ani să rămân fără dinți în gură.

De atunci port aparat dentar mobil. Sper ca de la Clinica Stomatologica Dental Praxis să pot primi ajutor.

Implant dentar

 Cu toate acestea vreau să vorbesc despre implantul dentar, care era ceva de care noi auzisem doar în filme în urmă cu  45-50 de ani. De fapt în perioada anilor ’70 am întrebat un medic stomatolog, cu multă experiență la vremea respectivă, dacă poate să îmi facă un implant dentar. S-a uitat la mine şi mi-a zis : “vrei să fii cobai“? S-a dovedit ca civilizația Maya a folosit implanturi înglobate în os în anul 600 d.H.  Primele implanturi moderne s-au făcut după ce  profesorul Per-Ingvar Branemark, în 1965, inserează primul implant dentar la un om. Din anul 1969 profesorii Stevens și Alexander din SUA depun brevete pentru implanturi din titan. În prezent se produc milioane de implanturi dentare.

Dorința mea pentru astfel de soluții stomatologice a rămas vie. Am căutat şi am găsit clinica stomatologica Dental Praxis. Urmează să îmi fac o programare la ei.

În urma dezvoltării științei implanturilor a apărut o nouă denumire în dicționarele de specialitate: IMPLANTOLOGIA. Pe scurt este vorba despre o specialitate a chirurgiei orale care are scop înlocuirea dinții lipsă sau grav deteriorați, în condiții de siguranță şi întruchipează visul comun al tuturor medicilor stomatologi, precum si al pacienților ce se confrunta cu diverse situații ce necesita restaurări dentare.

Este vorba despre o tehnica de intervenție ce permite înlocuirea dinților pierduți cu rădăcini metalice, de obicei din titaniu. Un implant dentar poate fi folosit atât pentru înlocuirea unui dinte, cat si pe post de susținere in cazul restaurărilor dentare de tipul punților sau pentru ancorarea protezelor dentare, o specialitate a chirurgiei orale care are scop înlocuirea dinţii lipsă sau grav deteriorați, în condiții de siguranţă şi întruchipează visul comun al tuturor medicilor stomatologi, precum si al pacienților ce se confrunta cu diverse situații ce necesita restaurări dentare.

Este vorba despre o tehnica de intervenție ce permite înlocuirea dinților pierduți cu rădăcini metalice, de obicei din titaniu. Un implant dentar poate fi folosit atât pentru înlocuirea unui dinte, cat si pe post de susținere în cazul restaurărilor dentare de tipul punților sau pentru ancorarea protezelor dentare.

Încercați cu încredere  serviciile oferite de  Clinica Stomatologica Dental Praxis

 Implant dentar la Clinica Dental Praxis.

Campania Primăvara Bloggerilor

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte