Comisia Nana a răscolit ce nu trebuia, urât mirositor!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Scandalul Nana s-a mutat la Judecătoria Oltenița

Cu acest titlu, Marin Badea prezintă o parte din informațiile obținute, referitoare la acest caz.

Iată o parte din articolul său care mi se pare foarte interesantă: Prefecți de la PSD și PC

Comisia Nana a răscolit ce nu trebuia, urât mirositor!

În față parlamentarilor din cadrul Comisiei Nana s-au prezentat, din ianuarie şi până acum, angajaţi din Primăria Nana, actualii sau foştii directori de la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Fundulea, dar şi notarul care a parafat tranzacția de vânzare-cumpărare a terenurilor dintre Ioana Băsescu şi societatea italiană. Singurul care a primit mai multe invitaţii şi nu s-a prezentat la discuţiile cu parlamentarii este fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu. Acesta a fost cel care s-a ocupat efectiv de tranzacție. Adrian Rădulescu a fost secretar de stat în cadrul ministerului Agriculturii, pe perioada Guvernului Boc. Membrii Comisiei Nana nu au prezentat, până în prezent, un raport. În baza constatărilor făcute de Corpul de Control al primului ministru, s-a decis ca Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților să încerce anularea în instanță a 10 titluri de proprietate despre care sunt indicii că ar fi fost întocmite fără respectarea legii. Este vorba de titlurile întocmite pentru următoarele persoane fizice: Neagu Marius Gelu, Dobre Zoia, Tudorache Nicolae, Ștolea Ion, Moise Stanca, Lungu Daniela, Vasilescu Alexandru, Niculae Drăgana, Savu Gherghina. Neagu Marius Gelu figurează cu două titluri de proprietate asupra cărora există suspiciuni de emitere prin încălcarea legii. La data emiterii acestor documente, prefecți ai județului Călărași erau Constantin Tudor, din partea Partidului Social Democrat, și Jenel Șerban, din partea Partidului Conservator. Trebuie precizat, totodată, că e greu de crezut că în România există o localitate unde să nu planeze suspiciuni de emitere de titluri de proprietate fără încălcarea legii. În cazul Nana, titlurile pe care Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților vrea să le anuleze în instanța de fond, la Judecătoria Oltenița, vizează o suprafață de circa 60 de hectare.

Dorind să compromită complet pe Băsescu cu acestă afacere Comisia a descoperit  că ilegalitățile au pornit sub conducerea PSD și PC, actuala coaliție:  La data emiterii acestor documente, prefecți ai județului Călărași erau Constantin Tudor, din partea Partidului Social Democrat, și Jenel Șerban, din partea Partidului Conservator.

Pe lângă acest aspect este vorba de alte aspecte ce mie mi se par suspecte. Comisia Nana a fost utilă sau a fost un amestec din partea legislativului în Justiție? Comisia vrea pe undeva să forțeze mâna justiției? Parlamentul trebuie să se sesizeze și comisia să lucreze, atunci când se constata o abatere gravă pe care justiția o neglijează. Atunci da.

Ca o precizare vreau să vă spun că eu nu abandonez convingerile mele social-democrate, nu îi iau apărarea lui Băsescu, pe care îl urăsc datorită faptului că a distrus flota românească la construcție căreia am contribuit și eu ca majoritatea olteniţenilor. Nu mai am nici o simpatie față de PSD care a abandonat aceste principii!

Comisia era necesară sau nu? Comisia a descoperit adevărul sau nu! Partea de adevăr descoperită i-a făcut să închidă lucrările acesteia?

Întrebări la care sper să primesc un răspuns cât mai grabnic. Eu şi oricare român cinstit.

Comisia Nana a răscolit ce nu trebuia, urât mirositor! Pute!

Comisia Nana judecătoria Olteniţa.

Comisia Nana judecătoria Olteniţa.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.