DTS TRAVEL AGENCY, mă duce la vară în Grecia.

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
DTS logo

DTS logo

Turism dentar (numit si  vacante dentare) este un sector a ceea ce este denumit  turism medical¹ .  Aceasta implică persoane fizice care doresc îngrijire dentară² în afara sistemelor lor de sănătate locale. Oferta este însoțită şi de o vacanță de 7 până la 14 zile. Este vorba despre ceva ce se numește economisire. Aceleași servicii sunt oferite în țări ca Germania, Italia sau Franța la prețuri de patru ori mai mari. Un exemplu este este cel al unui turist italian care a venit în România pentru  o coroana metalo – ceramica. Aceasta costă în România doar  150 de euro, pe când  prețul din Italia este de cel puțin 600 de euro.

DTS TRAVEL AGENCY

 Pe baza DTS,  Dental Touring Services, s-a format un portal, al unei agenții de turism mixt, care include o serie de oferte, unele mai atractive decât celelalte.  De fapt este vorba de o agenție de turism care oferă servicii complete, de la transport, cazare, programe complexe de relaxare, grupul fiind însoțit în majoritatea cazurilor de ghizi profesioniști, DTS TRAVEL AGENCY.

Pentru că am mai fost în Grecia am hotărât ca şi anul acesta să merg tot acolo, în insula Thassos. Mai ales datorită faptului că am început să cunosc cât de cât orașul.

Imaginea și serviciile găsite în secțiunea  litoral Grecia sunt excepționale. Îmi pare rău că nu pot să mai merg la hotelul unde am stat anterior, dar condițiile de preț şi de petrecere a timpului liber, oferite de  DTS TRAVEL AGENCY, agentie turism, sunt mult superioare faţă de ce am avut trecut.

În ceea ce priveşte asigurări medicale sunt oferite o serie de opțiuni, de la cea mai comună asigurare turistică, ASIGURAREA MEDICALA DE CĂLĂTORIE IN STRĂINĂTATE “TURIST”, sau ASIGURAREA COMPLEXA A CĂLĂTORIILOR “TURIST PLUS PREMIUM  până la  ASIGURAREA PENTRU SPORTURI EXTREME” Xtreme ADVENTURE’. Asigurările sunt încheiate prin Generali asigurări, firmă cu renume.

 În consecință voi pleca în Grecia, în Thassos cu DTS TRAVEL AGENCY, agenție serioasă cu servicii ireproșabile.

 

¹Pe Wikipedia cititi : Turism medical

²Vă recomand să cititi articolul de pe Wikippedia : Stomatologie

Articol scris în concursul "Primavara Blogerilor"

Articol scris în concursul “Primavara Blogerilor”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte