Sistemele de alarma nu mai costa o avere

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sistemele de alarma nu mai costa o avere

Sistemele de alarma nu mai costa o avere

Doream să îmi cumpăr o cameră de supraveghere”Sistem cu una sau două camere de supraveghere exterior ”  ce mi-l doresc pentru acasă.

Căutarea mea pe internet m-a dus la Spy-Shop.ro. Am rămas surprins de oferta lor care m-a făcut să pierd o zi numai pentru a privi tot ce oferă ei. Am văzut sisteme de supraveghere  extraordinare ce vin să te facă să te simți în siguranţă, moderne,  dar şi la prețuri de vis. În urmă cu un deceniu acestea erau numai în filmele SF, dar astăzi au ajuns la îndemâna oricui este interesat, mai ales prin prețul excepțional, dar şi prin calitatea deosebită.

Sistemele de alarma sunt la îndemâna oricui.

Am găsit un Sistem supraveghere exterior cu 2 camere video ext-pro-35, pe care îl vedeți şi în imagine. Este un sistem foarte simplu de folosit și instalat. Iată o mărturie de pe site, Mircea de la Tulcea: Mi-a ajuns sâmbătă, în doua ore l-am montat chiar dacă habar nu am avut, mulțumesc de ajutor colegului de la tehnic, știu ca nu a fost la birou sâmbătă și cu toate astea m-a ajutat, dau un peste când trece pe la Tulcea. Oameni cumsecade si serioși, preturile sunt OK și serviciile nota 10! Bravo lor. “

Tot umblând pe paginile site-ului am găsit pagina intitulată Spionaj. James Bond ar fi invidios pe ceea ce poate avea un om obişnuit în ziua de azi. Tehnologie ieftină şi de calitate. El avea un ceas pe post de radioemiţător. Astăzi o cameră video cu microfon se poate introduce în rama ochelarilor, putând transmite semnalele recepţionate la distanțe mari, chiar pe internet.

 În câteva decenii tehnologia a explodat. Avem camere cu termoviziune, avem atâtea sisteme că nu te poți hotărî repede daca nu ești un expert în domeniu.

Cei de la Spy-Shop.ro pun la dispoziţie asistenţă tehnică atât on line cât si telefonic. Aşa cum scria frumos, Mircea de la Tulcea şi prin amabilitatea lor ei oferă asistenţă non stop.

 Dar aici găsești şi MICROCAMERA WIRELESS LONG DISTANCE, dar si MICROCAMERA IN PIX CU DETECTIE LA MISCARE. Există o gamă extrem de variată cu aparatură de calitate, la preţuri excepţionale. Vizitaţi măcar din curiozitate site-ul şi veţi cumpăra, în mod sigur,  ceva interesant.

Sistemele de alarma te păzesc de hoți, dar în același timp sistemele acestea sunt preventive.

sistemele Articol scris în concursul “Primavara Blogerilor”

Articol scris în concursul “Primavara Blogerilor”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte