Compania DDD m-a lăsat fără gândacii de bucătărie

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Compania DDD m-a lăsat fără gândaci

Compania DDD m-a lăsat fără gândaci

Compania DDD m-a lăsat fără  gândacii de bucătărie.

De când mă știu, periodic apăreau în casă gândacii de bucătărie. Era un chin și o luptă continuă cu ei, curățenie, etc. Dispăreau şi reapăreau. Pe atunci se puteau combate cu zahar pus într-o cană cu zahar, unde se înecau. Era o metodă primitivă dar a mers cat de cat.

Timpurile au trecut și am evoluat. asa că a apărut  Compania DDD  este specialistă şi în   combaterea gandacilor de bucatarie  şi nu numai.

Ceea ce făceam la vremuri de demult erau niște metode empirice care  aveau efect local şi pentru puţin timp.

M-am decis în cele din urmă să apelez la specialiștii de la Compania DDD. Am telefonat la 021.9662, m-am sfătuit cu ei și am aflat prețul.

Mi s-a explicat de specialist că trebuie făcută o dezinsecție în două etape, fiind prima pe care o făceam cu aceștia iar gradul de infestare era mare.

În primul rând s-a pulverizat substanța contra gândacilor,  cu  ajutorul pompei de joasa presiune,  pe pardoseli, în dulapurile din bucătărie și în locurile în care exista focare de gândaci, apoi s-a trecut prin toată casa și cu nemobilizatorul  pentru insecticid lichid. După 18 zile am repetat operațiunea. În cele din urmă am recurs şi la un insecticid gel.

Insecticidul lichid folosit în prima etapa este unul de soc, efectele acestuia sunt vizibile imediat, iar gelul își produce efectele după 7 zile de la aplicare, având o remanență de pana la 5-6 luni.

 După prima etapă am umplut sacul aspiratorului cu gândaci morți, dar după cea de-a doua dacă au mai fost 20-30.

Compania DDD m-a lăsat fără  gândacii de bucătărie

Este drept că am astupat toate posibilele găuri ce aveau legătură cu subsolul blocului, iar gurile de vizitare a instalațiilor le-am ermetizat perfect.

Ca o observație personală spun că am avut pus un perete de rigips, căptușit cu vată de sticlă, undeva în casă.  După prima etapă l-am demolat şi acolo am găsit cei mai multi gândaci, între tabiile peretelui.

Compania DDD, mulțumesc pentru dezinsecție.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte