Floraria cu poveşti, florarie online

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Floraria  cu povesti prietena ta

Floraria cu povesti prietena ta

Florile au fost dintotdeauna  simbolul frumuseții, dragostei şi respectului față de o ființă iubită şi apreciată. Dăruirea unei flori este un lucru cât se poate de romantic dar şi frumos.

Într-o zi importantă, pentru o persoană la care țin enorm, am fost departe de ea, placat în altă parte şi nu am putut să-i fiu alături  la un moment important din viața ei.

Pentru buchete  flori sunt multe florării care primesc comenzi de flori online.  Atenția mi-a fost atrasă de o florărie online, cu nume mai deosebit : Floraria cu Povesti. Am vizitat site-ul şi am văzut că este pe gustul meu, adică va putea oferii persoanei respective,  ceea ce doresc și eu: livrare flori în cutii speciale , de personal calificat.

Am avut cea mai grea misiune: să aleg un buchet trandafiri  sau un alt buchet dintre  buchete de flori elegante .

Aceştia oferă şi consultantă asupra conținutului mesajelor așa că dacă nu ești inspirat pe moment poți apela la ei. Pentru mine, mesajul era scurt şi nu am folosit serviciile lor. Însă dacă doreşti aşa ceva trebuie să ţii seama de următorul anunţ de pe site :

Deoarece acest serviciu necesita un timp suplimentar si pentru ca iti oferim posibilitatea de a vedea si aproba povestea inainte de livrare, comanda insotita de consultanta in alegerea mesajului potrivit, va putea fi onorata incepand cu ziua următoare confirmării plații.

Am beneficiat şi de sistemul de plată on line prin LibraPay, care acceptă carduri Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro. La momentul respectiv eram undeva departe de ţară, iar cu cardul în buzunar am făcut plata buchetului ales.

La zece minute după ora stabilită, de comun acord, cu cei de la Floraria cu Poveşti pentru livrarea buchetului, am primit un telefon de mulțumire din partea persoanei căreia îi era destinat. Aceasta mi-a povestit că la uşă s-a prezentat un domn într-un costum impecabil care i-a oferit buchetul, frumos aranjat şi ambalat, spunându-i că face o livrare specială.

 Floraria cu Poveşti m-a surprins plăcut.


Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte