Putin a dezamăgit! Rusia bătută de SUA

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Putin cere rusilor sa lase armele si sa se predea Ucrainei

Putin

Putin

Rusia, umilita definitiv !

El spune ca si referendumul pentru autonomie trebuie amanat. Partizanii lui sunt dezamagiti. The Guardian:

“So Russia has abandoned us as well. Well we will just have to fight the fascists on our own. But I still don’t quite believe it.” (Deci Rusia ne-a abandonat si ea. Ei bine, va trebui sa luptam singuri cu fascistii. Dar inca nu cred de tot). Natalia Medvedenko, 58 ani.

Criza din Ucraina s-a terminat. SUA a invins.

Predarea lui Vladimir Putin vine dupa ce China a dat cu imprumut Statelor Unite o mare suma de bani, aratand astfel ca pariaza pe America si nu pe Rusia. (vezi China se declara de partea SUA).

Ce vor face propagandistii pro-rusi, pro-comunisti, toate gunoaiele care latra anonime, pe internet? Pai…sa latre mai departe. Sa “lupte cu fascistii”.

Ei cu latratul, noi cu banii.

Ce a castigat si ce a pierdut Vladimir Putin?

  • A castigat portul Sevastopol, unde majoritatea populatiei era oricum ruseasca. Dar Sevastopolul este acum înconjurat de trupe ucrainiene – nu prea confortabil pentru flota rusa.
  • A pierdut respectul rusilor, al ucrainienilor, a pierdut frica pe care o baga in oasele adversarilor. A pierdut cam tot ce avea in decembrie 2013. Pussy Riotpoate sa-si bata joc de el în liniște.Ramane stapan la el, in Siberia.De azi, harta lumii e alfel!
    Rusia nu mai conteaza ca jucator important. Restul – UE, Coreea de Nord, arabii? Hahahaha…Stapanii lumii, în acest secol, sunt SUA și China. In curând, China si SUA. Cu alte cuvinte…AFACERILE. Corporatiile multinationale. Firmele off-shore. Munca de 18 ore pe zi. Vanzarile fara limite. Profitul. Banii. Desființarea pensiilor și a drepturilor angajatilor…..Continuarea→

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte