BePrecious pentru ea, pentru tine!

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
BePrecious, Set cu inimi din Ametist de 4.5 carate, cu lanț

BePrecious, Set cu inimi din Ametist de 4.5 carate, cu lanț

BePrecious. Cadourile unui bărbat către o femeie trebuie sa sublinieze delicatețea sufletului feminin dar şi frumusețea feminină. Universul feminin a fost dintotdeauna iubitor de tandrețe şi gingășie, reflectată în concepția estetică a omenirii.

BePrecious pentru ea, pentru tine!

În această idee am pornit să caut pentru EA  un cadou special pentru  o zi specială. Întâmplarea ma dus magazinul on line de bijuterii bePrecious. Dar totul a devenit o încercare pentru mine. Prea multe lucruri frumoase pentru mine. Am mers la  bijuterii din argint cu pietre pretioase si semipretioase. O imensitate de frumuseți care m-au pus în postura dificilă de a alege ceva.

Ce sa fac, ce să fac? Am privit şi am văzut ca majoritatea bijuteriilor de argint sunt placate cu rodiu. Lucru bun! bePrecious respectă clienții. Zirconiul este un metal nobil, mult mai scump decât aurul, dar şi cu niște calități excepționale în ceea ce privește rezistență la factorii externi, mecanici sau chimici. Este de asemenea un metal antialergic şi nu produce acele dungi vineții de sub inele, persoanelor alergice.

În cele din urmă, după portofel, am ales Set cu inimi din Ametist de 4.5 carate, cu lanț. Doi cercei şi un pandantiv cu lanț de argint lung de46 cm. Materialul folosit este argint 925 placat cu rodiu, iar inimile au 8 mm. 4,5 carate în total, greutatea totală în grame fiind de 3,7 gr.Bijuteria este insostita de certificat pentru pietre.

Răsfață femeia de lângă tine cu o mărturie a iubirii si respectului pe care i-l porți. O alegere delicata, o dovada a bunului gust si al grijii pentru detalii. Aceste frumoase cuvinte însoțesc descrierea bijuteriei.

Comanda la bePrecious a fost ușoară, mai ales că se pot face plați cu visa card. A doua zi am primit cadoul meu şi am reușit să îmi bucur pe cea care este alături de mine.

BePrecious pentru ea! Demn de remarcat este faptul că având unele nelămuriri, în ceea ce privește produsul, am sunat la numărul de telefon de contact și am aflat toate amănuntele. Domnișoara Adriana Aftanase, foarte amabilă, m-a lămurit pe deplin şi nu s-a supărat de cele patru telefoane pe care i le-am dat, răspunzând mereu cu zâmbetul în glas, asa cum îi stă bine unei femei. adaug faptul că bijuteriile din magazinul Be Precious beneficiază de garanție de 30 de zile, iar politica de returnare este foarte flexibilă.

BePrecious pentru ea, alături de tine!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte