Nutrivita pentru sanatatea ta

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Nutrivita pentru sanatatea ta

Nutrivita pentru sanatatea ta

De când am renunțat la fumat, dar mai ales de când am ieșit la pensie, kilogramele s-au adunat, zi de zi şi acum mă stânjenesc. În perioada cat am lucrat aveam o ocupație ce ma solicita la maxim! Acum oricât as încerca nu mai pot face prea multă mișcare. Atunci am încercat mai multe diete pentru slabire şi chiar dacă am avut mici succese, nu pot spune ca am slăbit prea mult.  Aşa am ajuns la Nutrivita. Nutrivita este partener Nutrition et Sante Franța, cel mai mare producător de produse dietetice si BIO din Europa  (www.nutritionetsante.fr)

La ei am găsit produse Gerlinea, produse hipocalorice care înlocuiesc până la 2 mese pe zi, astfel ajungând să slăbeşti în mod controlat.

Aici se comercializează o multitudine de produse sub diferite mărci, produse de același Nutrition et Sante Franța. Totodată este recomandată şi experienţa grupului Isostar,  o marca construita în jurul conceptului de izotonicitate¹.

Revenind la produsele Nutrivita, am găsit marca  Gerble, care este bazată pe produse cu conținut redus de zahar, sare și grăsimi. Biscuiții şi Batoanele lor sunt delicioase şi ceea ce este important, te saturi când le mănânci.

Nutrivita pentru sanatatea ta

Tot Nutrivita  are şi produse diabetici, unde biscuiți Muesli fiind îndulciți cu fructoza, cu conținut redus de zaharuri, sunt delicioşi, fără a se constata deosebirea între ei şi cei produşi tradiţional.

Cei care iubesc gustul de dulce, găsesc la Nutrivita, indulcitor vegetal Stevia, cu gust aproape identic cu cel al zahărului.

Produse dietetice si bio de la Nutrivita, m-au ajutat în managementul greutatii corporale,   fapt confirmat de scăderea mea în greutate de la 125 kg la 90 Kg în 6 luni, fără a suferi de foame, fără apariția altor simptome neplăcute. Sigur m-au ajutat toate produsele cumpărate de la Nutruvita, dar şi voinţa mea. Nu pot să închei fără a aminti de produse fara gluten, Gerble No Gluten, Allergo, excelente ca gust.

La bună şi corectă alimentație.

¹Toate compartimentele organismului sunt izoosmotice, astfel incat schimburile se fac prin membrane de tip semipermeabil pentru mentinerea izotonicitatii. Fluxul de fluide dintre aceste compartimente este un proces dinamic, rapid.

Izotonicitatea lichidelor biologice se face prin schimburi de apă şi electroliţi, la nivel tisular. Când introducem cantităţi mari de lichid în sânge trebuie să ne asigurăm că soluţia introdusă este izotonică (soluţii izotonice: serul fiziologic 9o/oo şi glucoza de 5%).

Fenomenele de osmoză şi de ultrafiltrare asigură schimburile de apă între celule şi mediul extracelular şi, împreună cu unele substanţe dizolvate, între compartimentul vascular şi interstiţial.

Nutrivita

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Concursuri Blogawards | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte