PSD practică intimidarea electoratului.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

 

PSD şi cuţitarii la miting electoral Foto Marin Badea.

PSD şi cuţitarii la miting electoral Foto Marin Badea.

Miting PSD: Cuțitul a devenit o nouă armă în lupta electorală – VIDEO

PSD practică intimidarea electoratului

Scandal fără precedent la mitingul electoral organizat de Partidul Social Democrat, azi, 7 mai 2014, la Călărași. Cu această ocazie, și-au anunțat participarea liderii marcanți ai acestuia, Victor Ponta și Liviu Dragnea. Mitingul se derulează, la această oră, în Parcul Dumbrava.

 

S-au anunțat viituri

Unii dintre călărășeni au vrut să-i aștepte pe cei doi nu cu pâine și sare, ci cu o barcă gonflabilă. Costumați ca de carnaval, aceștia, în prima parte, au stârnit râsete, înveselind atmosfera la maxim. După toate probabilitățile, aceștia, preventiv, au vrut să se asigure că cei doi fruntași pesediști nu se vor uda la picioare, în cazul în care, la Călărași, va ploua torențial și se vor forma viituri. S-au instalat chiar în fața scenei de unde urmau să vorbească pesediștii Viorel Ponta și Liviu Dragnea. După un moment de uluială, viceprimarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost cel care a intervenit, asmuțind niște țigani, participanți la miting și aduși din localitățile județului, împotriva acelora care au vrut să-l binedispună pe primul ministru al țării. Secretarul-general al Organizației județene a Partidului Social Democrat, Virgil Diaconu, într-o vizibilă stare de surescitare, a devenit violent. Acesta a agresat mai mulți jurnaliști. S-a format o adevărată busculadă. Virgil Diaconu este urmărit penal într-un caz grav de înșelăciune, acesta păcălind un biet analfabet, bolnav de TBC, decedat între timp, să-i preia firma Prodindpest. Aceasta, la momentul cesionării acțiunilor, avea debite către bugetul de stat și către terți, de circa 3,5 milioane lei.

Nou simbol electoral

Numai prezența de spirit a unor pesediști cunoscuți pentru atitudinea lor civică a făcut ca busculada să nu se transforme într-o bătaie generală…..

Continuarea →

Ne întoarcem în anii ’45.Cine nu e cu noi e împotriva noastră. Statul = PSD

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte