Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, huiduit la Cluj

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Primarul de Iasi nuiduit de zeci de mii de tineri adunaţi pe Cluj Arena pentru concertul Forza Zu FOTO Facebook

Primarul de Iasi huiduit de zeci de mii de tineri adunaţi pe Cluj Arena pentru concertul Forza Zu FOTO Facebook

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, huiduit la Cluj.  50.000 de tineri adunaţi pe Cluj Arena au cerut demisia primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita

Masacrul ecologic pregătit de şefii Primăriei Iaşi în Copou stârneşte valuri de indignare în ţară. Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a fost huiduit la Cluj şi i s-a cerut demisia, în cadrul unui eveniment organizat de Radio Zu.

Zeci de mii de tineri adunaţi pe Cluj Arena pentru concertul Forza Zu l-au huiduit în cor şi au cerut demisia primarului de Iaşi, PSD-istul Gheorghe Nichita. Unul dintre animatorii postului de radio, ieşeanul Daniel Buzdugan, a vorbit pe scenă despre masacrul ecologic pregătit de şefii Primăriei Iaşi în Copou, una dintre cele mai frumoase zone verzi ale României. Angajaţii primăriei au marcat pe ascuns pentru tăiere peste 500 de arbori sănătoşi din parcurile Copou şi Expoziţiei, iar edilii refuză să dea explicaţii pertinente despre scopul acestei acţiuni. Animatorul a îndemnat audienţa să-şi manifeste părerea despre “cei care conduc Iaşul şi vor să taie copacii”. Tinerii au răspuns cu un cor uriaş de huiduieli şi au strigat “Demisia!”. “Domnule primar, opriţi crima!”, a îndemnat ulterior Daniel Buzdugan.

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, huiduit la Cluj

La Iaşi, societatea civilă şi intelectuali de calibru au luat, de asemenea, atitudine, împotriva proiectului care ar putea să ascundă interese imobilare ale unor oameni de afaceri apropiaţi de primărie. Pe de altă parte, primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, le pune etichete de “cretini”, “bolnavi mintal”, “isterici” şi “ciudaţi” ieşenilor care se arată revoltaţi de planul masacrului ecologic.

Citeste mai mult: adev.ro/n5tall

Când oare se va mobiliza toată ţara. Natura ne-a creat şi noi distrugem mama natură. Acțiunea aceasta este tot mai răspândită la primăriile PSD-iste. Primarul de Iasi nu este singurul , în peisajul primarilor PSD din ţară. Jaf ca în codru, la lumina zilei.

Articol pe tema asemănătoare  Se duce dracului natura

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte