Unchiul Sam cu baţul lung doboară avioane

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Unchiul Sam ucide! Rugaciuni pentru pasagerii disparuti, victime colaterale ale americanilor

Unchiul Sam ucide! Rugaciuni pentru pasagerii disparuti, victime colaterale ale americanilor

Ipoteza neasteptata in cazul dispariției avionului MH370. Scriitor: Aeronava ar fi fost doborata din greșeala de americani

ştirile proTV

A fost avionul malaysian MH370 doborat accidental? O carte publicata recent susține ca aeronava a fost spulberata de avioanele americane si thailandeze, in timpul unui antrenament eșuat.

Autorul cărții “Avionul MH370: Misterul”, Nigel Cawthorne, susține ca echipele de căutare au fost trimise în direcția greșita intenționat, ca parte a operațiunii de mușamalizare.

Unchiul Sam cu baţul lung doboară avioane

Cawthorne scrie in carte ca sutele de familii ale pasagerilor nu vor afla niciodată povestea reala din spatele dispariției misterioase din 8 martie.

Au murit fara durere, inconștienți de soarta lor? Sau au murit in teroare, in epava înflăcărata, în mâinile unui nebun?“, a scris autorul, citat de Daily Mail.

In carte, el descrie cum un bărbat care lucra pe o platforma petroliera din largul oceanului a observat, aproximativ în momentul în care sistemul de localizare a încetat sa mai transmită, un avion in flăcări, în vecinătatea zonei în care avea loc un exercițiu militar la care participau mai multe națiuni.

Ulterior, tarile respective ar fi trimis echipele de căutare în direcția greșita, pentru a-și acoperi urmele………

Premierul malaysian Najib Razak a dat asigurări familiilor pasagerilor ca Malaysia va continua sa caute avionul, atat timp cat va fi nevoie. Australia conduce căutările, care intra într-o etapa secundara, în care vor fi implicați contractori privați pentru a desfășura căutarea subacvatica.

Unchiul Sam a devastat multe regiuni. Unchiul Sam în Afganistan, Unchiul Sam în Irak, Unchiul Sam în Ucraina! Unchiul Sam omniprezent cu mai multe victime colaterale decât  cele căzute direct în conflict. Oprește-te Unchiule Sam!

11 septembrie v-a marcat! Pe toţi ceilalţi nu-i marchează crimele voastre?

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte