Victor Ponta, la CNN….

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Victor Ponta, la CNNCiteste mai mult: adev.ro/n5w7fz
VIDEO Victor Ponta, la CNN: „Rusia nu trebuie lăsată să redeseneze graniţele Europei prin forţă”. Premierul a răspuns şi acuzelor lui Nigel Farage

VIDEO Victor Ponta, la CNN: „Rusia nu trebuie lăsată să redeseneze graniţele Europei prin forţă”. Premierul a răspuns şi acuzelor lui Nigel Farage

Victor Ponta, la CNN,  sau gura bate curu!

Premierul României, Victor Ponta, a declarat, marţi seară, pentru postul american CNN, că Federaţia Rusă nu ar trebui lăsată să redeseneze graniţele europene prin forţă sau prin şantajul altor ţări. De asemenea, prim-ministrul român a dorit să transmită un mesaj „politicienilor extremişti” precum Nigel Farage, cum că „România este o poveste de succes, iar romanii sunt cinstiţi”, informează Mediafax.

Victor Ponta, la CNN….

Victor Ponta a declarat pentru postul american CNN, în cadrul unui interviu cu celebrul jurnalist Richard Quest, că temerea privind o posibilă intervenţie a Rusiei în problemele interne ale României este nejustificată. „Nu mă tem de acest lucru. Am trăit de secole având un vecin atât de mare şi de agresiv, cum a fost Uniunea Sovietică şi cum este Rusia acum, care foloseşte mai mult sau mai puţin aceleaşi metode ca în trecut. Faptul că vicepreşedintele Biden este aici, iar secretarul general al NATO a fost săptămâna trecută dovedeşte un mesaj foarte puternic de angajare a Statelor Unite şi NATO faţă de această parte a Europei care este cea mai aproape de Rusia şi de toate ameninţările”, a spus Victor Ponta pentru CNN. Totodată, premierul român a subliniat că prezenţa vicepreşedintelui Joe Biden în România este un mesaj de susţinere inclusiv pentru Republica Moldova, Ucraina şi Georgia în cadrul parcursului lor spre Uniunea Europeană.

De asemenea, Victor Ponta a făcut referire şi la comentariile recente ale politicianului britanic Nigel Farage, liderul UKIP, care afirma de curând că ar fi „îngrijorat” dacă ar avea „vecini români”. „Nu sunt deranjat de remarcile lui Nigel Farage, ca să fiu sincer. Primii doi-trei ani în calitate de membru al UE au reprezentat o experienţă dificilă pentru România din punct de vedere economic, social şi al competitivităţii, dar acum suntem ţara cu cea mai rapidă creştere economică din regiune, iar toţi politicienii, chiar şi extremişti şi populişti ca domnul Farage, ar trebui să ştie că suntem graniţa de est a UE şi NATO şi suntem acum o poveste de succes care poată fi dată exemplu Ucrainei, Republicii Moldova, Georgiei drept cale de urmat, iar împreună putem fi mai puternici în faţa noi mişcării de tip Uniunea Sovietică”, a mai spus Victor Ponta, pentru CNN.

Citeste mai mult: adev.ro/n5w7fz

Aceste afirmații belicoase ale lui Ponta devin supărătoare pentru ruși. Dacă rușii ne taie gazele va avea de suferit românul de rând, nu marele politician Ponta. Ponta va avea gaze, doar acasă dar la Jilava nu.

Ca o idee ce mi-a venit acum, este vorba de gazele de şist. Înainte de alegeri Ponta era adversarul acestui proiect, acum este adeptul fervent al proiectului. De ce. Serviciile americane au ştiut şi au fabricat revoltele din Ucraina, iar Ponta a fost informat de această situaţie. el a vrut să compenseze eventuala restricţionare a gazelor naturale de către Rusia.  tot ce este posibil cu acesti americani împuţiţi.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Ponta cu dreptu în stângu | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte