USL. D’a alba -neagra, uite popa nu e popa!

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Lovitură de teatru! Se reface USL? Ponta: ”Discutăm luni”

USL se reface?

USL se reface?

Rezultatele alegerilor europarlamentare pot duce la refacerea USL. Există deja câteva scenarii. Crin Antonescu a declarat că va demisiona din fruntea PNL dacă partidul nu obține 20% la europarlamentare. Întrebat dacă este posibilă refacerea USL împreună cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, primul-ministru a răspuns: ‘Nu îmi puneţi această întrebare. O să discutăm luni. Faptul că prioritar pentru noi, pentru PSD este ca de luni să încercăm să refacem USL, cu aceleaşi condiţii care au stat la baza formării USL, adică alianţă politică, majoritate comună, candidat comun la prezidenţiale, eu cred că e posibil acest lucru şi atunci nu putem să discutăm despre candidat, decât împreună cu liberalii, conservatorii şi progresiştii’, a mai spus liderul social-democrat, anunță agerpres.

Pleacă Antonescu, ajunge Tăriceanu președinte?

Chiar dacă Crin Antonescu susține că nu este de acord cu refacerea USL, alianța ar putea prinde din nou contur. Ponta zice că are sprijin liberal puternic, care doresc refacerea USL. ”Nu confundaţi câţiva lideri liberali cu marea masă a liberalilor. Eu am fost în toate judeţele ţării, peste tot m-am întâlnit cu aleşi locali, cu reprezentanţi ai liberalilor şi pot să vă spun că la nivelul doi, trei, patru, toată lumea spune un singur lucru, nu vrem cu Traian Băsescu, vrem cu USL, aşa cum am candidat în 2012. Eu sper că după rezultatul de duminică, după un duş rece, liderii la vârf liberali vor înţelege că au fost pur şi simplu înşelaţi de Traian Băsescu şi că locul lor este în acest proiect, care de fapt ne-a adus atât de mult succes în 2012‘, a punctat Victor Ponta. Liderul PSD nu a spus cu cine în fruntea PNL ar vrea să refacă USL-ul. ”Eu nu vreau să mă uit în curtea altora şi nu vreau să le spun eu liberalilor pe cine să îşi aleagă lider. Ştiţi foarte bine însă că am o relaţie foarte bună şi cu domnul Tăriceanu şi cu majoritatea liderilor. De fapt şi cu domnul Iohannis ……

Sursa: pe surse

Uite popa nu e popa, zicală deșteaptă, dar foarte actuală în politica Românească postdecembristă. Nu ştiu pentru ce a fost tot acest circ mediatic care a făcut rău României sărace. Poate s-au mascat afaceri dubiose, afaceri orchestrate de Ponta pentru că a folosit diversiunea creată cu declaraţiile belicoase la adresa Rusiei, cearta Ponta -Băsescu, şi până la urmă campania s-a axat pe cei doi, presa acordându-le spaţii largi. De ce să mai aflăm ştiri despre corupţia românească ce ne secătuişte? Asităm la circ!


Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte