Mismasuri oltenitene!!!!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Primarul Petre Ţone aruncă 16 ha de teren aproape de malul Dunării pe 5 ha de teren sportiv

Pe moment lucrurile sunt bune şi frumoase, în perspectivă sunt posibile regrete

Mismasuri oltenitene!!!!Consilierii olteniţeni au votat în precedenta şedinţă de Consiliu Local un schimb de terenuri între Societatea Evergreen Estates şi Primăria Olteniţa.
Schimbul are la bază expunerea de motive a primarului Petre Ţone.
Societatea Evergreen deţine în proprietate terenul din str. Depozitelor nr. 9 (fosta stradă Stadionului)  în suprafaţă de 58.040 mp, construcţii administrative şi social-culturale, iar Olteniţa terenurile situate în tarlaua 4/2 şi zona Şoseaua Portului.
Cele două terenuri aflate în proprietatea Primăriei Olteniţa au fost evaluate de un expert la 529.196,04 lei, respectiv 1.627.679,80 lei, iar terenul unde se află stadionul a fost evaluat la 2.159.224,40 lei.

Mismasuri ¹ oltenitene legalizate de consiliul local

Consilierii opoziţiei au cerut detalii cu privire la acest aspect.
Primarul Petre Ţone declară că a negocierile privind schimbul de terenuri au început pe vremea când Florian Cercel era viceprimar. Deşi consilierul Cercel îşi face cruce la afirmaţia primarului Ţone, acesta din urmă nu revocă cele spuse şi continuă să vorbească despre hotărârile propuse: „Domnul Cercel era viceprimar când am început aceste negocieri cu cei de la Evergreen să recuperăm baza sportivă în folosul oamenilor din municipiul nostru, şi pentru că nu aveam sumele necesare, încă din anul 2012 am mers pe ideea unui schimb de terenuri. A avut loc o negociere care a durat un an şi opt luni. Am reuşit să finalizăm aceste negocieri care sunt la pachet şi cu următoarea hotărâre – proiect de hotărâre în care vă propun să renunţăm la acea clauză suspensivă. S-au făcut cele două rapoarte de evaluare, aţi avut la mapă şi pe mail toate detaliile, deci se face un schimb de terenuri cu rugămintea să renunțăm la clauza suspensivă, la contractul de vânzare care s-a încheiat acum trei ani şi jumătate.” explică pe scurt primarul Petre Ţone.

O propunere peste care cad orgolii şi interese de vot

Fostul primar Costinel Milescu prezintă consilierilor propunerea sa vis a vis de o bază sportivă: „Problema stadionului este una destul de veche…..continuarea pe Oltenitainfo→

Mismasuri oltenitene  demne de perioada actualei guvernări PSD a României


MIȘMÁȘ, mișmasuri, s. n. (Fam.) 1. Amestec de elemente eterogene; spec. amestec de băuturi. 2. Afacere necinstită, bazată pe înșelătorie; învârteală. – Din germ. Mischmasch.

Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.