AutoHut.ro, site profesionist.

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
AutoHut.ro, site profesionist.

AutoHut.ro, site profesionist.

AutoHut.ro, site profesionist pentru distribuirea pieselor auto. Cum am ajuns la el? Aveam nevoie de o piesa pentru Dacia prietenului meu, Costică, cel care, în această relicvă a mândriei industriei auto românești, mă poartă și pe mine spre locurile de pescuit. Este vorba de un Kit ambreiaj. Am  deschis din întâmplare acest site și am găsit  la rubrica Piese Dacia  ambreiajul de care aveam nevoie. Înainte de a cauta aici mergeam amândoi la diferiți  meseriași de Dacia şi o lăsam s-o repare. Costa foarte mult, “înlocuirea” ambreiajului durând cam o săptămâna, iar acesta în funcțiune era bun încă 6-7 luni. apoi alţi bani şi altă distracţie.

AutoHut.ro, un  site profesionist

Am văzut oferta celor de la AutoHut şi am hotărât împreună să investim în piesele de la acest magazin online. Am cumpărat amândoi ambreiajul după ce ne-am consultat şi cu specialiștii site-ului. Mirarea mare a fost că am putut plăti  în rate fără dobândă, cu un card avantaj pe care eu deja îl aveam. Am comandat kitul şi în 24 de ore ne-am trezit cu telefon de la service-ul autorizat pe care îl alesesem să facă lucrarea ca a sosit piesa.

Prietenul meu care nu lucrează pe calculator, a rămas surprins de rapiditatea cu care s-au mişcat cei de la AutoHut, dar şi de preţul piesei care era cu circa 60% mai redus decât în magazinele tradiționale sau service-uri. el nu luase parte la căutările mele lăsând toată răspunderea pe umerii mei.

Ca urmare a rezultatelor obținute am hotărât amândoi să cumpere Piese auto Logan , pentru LOGAN (LS_) 1.5 dCi, (LS04), mașina sa de oraș. Pentru ca Dacia sa fusese stricată multă vreme, am fost să pescuim în locuri cât se poate de greu accesibile, odată trebuind să fim trași chiar și cu caii din noroi, când noroiul ajunsese până la praguri. Aceste  aventuri automobilistico – pescărești au distrus întregul sistem de suspensie și direcție, cat si toba de eșapament. Am căutat la AutoHut în secţiunea Piese Logan  şi am comandat: cap de bara, bieleta direcție  şi suspensie articulații, direcție, montaj roata, ca şi întregul sistem de sistem de frânare.

A fost o investiție mare, dar comparând cu alte oferte preţul total a fost cu 65% mai mic. Lucrarea  a a efectuat-o în sevice autorizat, ceea ce a dus la acoardarea garanţieie de către AutoHut. “Produsele cumpărate prin intermediul Autohut.ro sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare”. Acesta este textul înscris pe site.Plata în rate este alt lucru ce vine în sprijinul consumatorilor, iar faptul că orice produs poate fi returnat în 10 zile arată seriozitatea lor.

Ţinând seama de faptul că preţul comenzii a fost mai mare am beneficiat şi de transport gratuit aşa cum este specificat pe site : “GRATUIT pentru comenzi peste 399 lei in 24 de ore dupa confirmarea comenzii.”

Uşurinţa cu care am găsit şi obţinut aceste piese auto l-au încântat pe prietenul meu şi este decis ca de acum încolo să cumpere numai de la magazine online. Acelaşi lucru vă îndemn şi eu dragii mei cititori: Cumpăraţi online de la AutoHut.

AutoHut Articol scris în campaniile BlogAwards, Blogatu

Articol scris în campaniile BlogAwards, Blogatu

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: De ce sa cumperi piese auto online?AutoHut.ro dă clasă! | Blog Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.